HooBaMNE 1 Napisano Januar 16, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki Vulcan VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Da li da kupim novu gumu, 2010 godina? I kakva su Vaša iskustva sa gumama? Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne moraš, nemoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 16, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u ovde u bgd u radnji novu, kad pogledao dot ono da 2010 il 2011... kad sam ihh pitao sta je za njih stari dot iskulirali me...Gumu na zalost nisam mogao da vratim posto je isla preko ....ma opet se nerviram... Sve u svemu vozim, nisam zadovoljan kliza po mokrom...Ali opet bolja je nego neka polovna ... Ako je mnogo povoljnija i bila ok skladistena eventualno uzmi ako je razlika u ceni mala uzmi taze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Januar 16, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nekad sam citao da se na zapadu uz pravilno skladistenje guma stara tri godine racuna kao nova,sta vise ne preporucuje se voznja na gumi prvih sest meseci od dana proizvodnje. Ja kupim novu gumu "stariji DOT" kada je stigla kad ono 1996 god. medjutim dobro je drzala za te godine,mozda i bolje od stvarno nove Michelin Pilot Activ ali proizvedene u Poljskoj. Ako je dobra,mekana,ja bih uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 16, 2016 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u ovde u bgd u radnji novu, kad pogledao dot ono da 2010 il 2011... kad sam ihh pitao sta je za njih stari dot iskulirali me...Gumu na zalost nisam mogao da vratim posto je isla preko ....ma opet se nerviram... Sve u svemu vozim, nisam zadovoljan kliza po mokrom...Ali opet bolja je nego neka polovna ... Ako je mnogo povoljnija i bila ok skladistena eventualno uzmi ako je razlika u ceni mala uzmi taze... a gde si uzimao gumu kad su te zavrnuli? Da znamo da se i mi ne zaebemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HooBaMNE 1 Napisano Januar 16, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki Vulcan VN800A Prijavi odgovor kao problematičan 140/90/16 ima baš malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 17, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u ovde u bgd u radnji novu, kad pogledao dot ono da 2010 il 2011... kad sam ihh pitao sta je za njih stari dot iskulirali me...Gumu na zalost nisam mogao da vratim posto je isla preko ....ma opet se nerviram... Sve u svemu vozim, nisam zadovoljan kliza po mokrom...Ali opet bolja je nego neka polovna ... Ako je mnogo povoljnija i bila ok skladistena eventualno uzmi ako je razlika u ceni mala uzmi taze... a gde si uzimao gumu kad su te zavrnuli? Da znamo da se i mi ne zaebemo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77258-guevara-motooprema/?p=1728502 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 17, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne moraš, nemoj. X2 3 godine max. A ovo im je već šesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za čopera i ako hoće da daju pristojan popust ja bih je uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-tyres.co.uk/reifenalter.html Evo jedan zanimljiv rezultat, ali ako si u mogucnosti pazari novu, osim kao sto kaze kolega nije fina razlika u ceni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Januar 18, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Gume glavu cuvaju, pa ti vidi sta ces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...