Kowalski 363 Napisano Januar 15, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Veličina, piše LJakna je predvidjena da se koristi tokom cele godine tj. u svim sezonskim uslovima(od -10 do +40)Kao da i nije korišćena, što se i vidi na slikama. Nema nikakva oštećenja ili bilo koju nepravilnost. Komplet protektovana(tvrdi CE protektori laktovi, ramena i ledja)postava koja se vadi, Air vent otvori za provetravanje u vožnji)dva sa prednje i jedan na ledjima)+vent na rukavima. Podešavanje širine i u struku i na rukama. Postoji rajsfešlus za vezu sa pantalonama. Kombinacija boje Crno-siva sa reflektujućim detaljima. Ja sam 184/83 i potpuno mi odgovara po veličini. Imam sve od opreme i ne interesuju me nikakve zamene. Jakna se prodaje zato što je stigla AlpineStar Valparaiso mob./viber 061/11-46-909 ili na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Januar 15, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek glavno se zaboravi.Velika izvinjotina.... CENA 100e.za naše.Pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Januar 21, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Cena od danas 80e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...