Elmo_McElroy 26 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Malo da se pohvalim, danas mi je stigla kaciga Shoei XR1000 od Kragujevackog "zastupnika"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 17, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Oooo...Bravo drug! Dobra kupovina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ma nista ti ne valja ova kaciga Mito ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan ma nista ti ne valja ova kaciga Mito ;D Ma znam, jedva su me natjerali da je kupim ;D. Sreca sto sam probao tvoju u Bijeljini pa sam znao koju velicinu da mi donese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mito bekrijo sve si pare na kacigu spizdio. Ja sam cuo da mora se testira odma bar jedno 100-120km cirka Bjeljina-Novi Sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Mito bekrijo sve si pare na kacigu spizdio. Ja sam cuo da mora se testira odma bar jedno 100-120km cirka Bjeljina-Novi Sad. Izgleda da ce biti tako , cujemo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Quanto costa? Je li cijena i dalje oko 280-300 jevrejčića? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Quanto costa? Je li cijena i dalje oko 280-300 jevrejčića? Heh, a ja moju platio 480! Sta ti je tranzicija! ;D Nek je sa srecom, welcome to the club! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Quanto costa? Je li cijena i dalje oko 280-300 jevrejčića? 300 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ću prvom prilikom da se provozam do Raje da uzmam i ja XR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako je moguce da kod tog Rajka kosta 300 eur? Jel su to original kacige? Jel su kradene? U cemu je fora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 18, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je moguce da kod tog Rajka kosta 300 eur? Jel su to original kacige? Jel su kradene? U cemu je fora? Druze, bilo je debele rasprave oko toga, potrazi, ima negde tema samo je zakljucana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako je moguce da kod tog Rajka kosta 300 eur? Jel su to original kacige? Jel su kradene? U cemu je fora? Druze, bilo je debele rasprave oko toga, potrazi, ima negde tema samo je zakljucana. Ok, hvala... Nisam u toku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Idi na Alibaba.com naci ces sta ti srcu drago za motore sve "originali".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Idi na Alibaba.com naci ces sta ti srcu drago za motore sve "originali".... Charuga znam sta oced da kazes al kako pobogu da razlikujemo original od falsa,pa sad su falsifikatori toliko vesti da je to nemoguce na osnovu spoljasnosti.A i predstavnistva koje drze ''nasi ljudi'' sigurno znaju za tu foru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke prijatelju odlican izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da se ova šara ne može naći na matičnom sajtu? :zbun: :zbun: PS: Pablo, oće li ti smajliji već jednom? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ma to hocu upravo i da kazem...mi smo zadnji koji nadrljaju.....da se uvode stroziji zakoni sto se tice atestiranja ili tio sta vec...nebi mogli da nam prodaju surogate...ima i preko tog,a ali mora da se zna sta je orig. a sta kopija...mada isto izgledaju....i sto me jos pogadja pitanje je kakvog su kvaliteta te kopije i sta u slucaju nezgode nedaj boze.....ja sam uvek za to kupiti losiju ali proverenu kacigu nego "grlom u jagode"....a prevarante bih "obesio" koji prodaju pileca jaja kao nojeva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ova sara POSTOJI u Shoei programu i kaciga JESTE original, vi sto je niste pogledali nemojte pricati napamet. Ako je nema na zvanicnom saitu Shoei Europe pogledajte na Shoei USA kao RF1000, uglavnom ja sam je sigurno negde video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova sara POSTOJI u Shoei programu i kaciga JESTE original, vi sto je niste pogledali nemojte pricati napamet. Ako je nema na zvanicnom saitu Shoei Europe pogledajte na Shoei USA kao RF1000, uglavnom ja sam je sigurno negde video. Maki, ne ljuti se, pusti dusmane ;D . Ovu kacigu sam video u radnjama po Evropi bar 20 puta. Ima je u Shoei programu, malo je starija sara ali je vrlo poznata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ima je na sajtu za Americko trziste i kaciga JESTE original!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zapala za oko kod Raje..odlicna kaciga,dobar izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam rekao da kaciga nije oriđinale, već sam samo pitao kako to da je ne mogu naći na matičnom sajtu. Kolega koji je rekao da je to model za američko tržište je potpuno u pravu, jer postoji samo na američkom sajtu. A ovo bi moglo i da objasni kako zvanično-nezvanični uvoznik ima tako dobre cijene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije spominjao njegovu kacigu...evo je sa am. sajta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crazy636Orange 0 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vrnjacka banja Prijavi odgovor kao problematičan Procito sam temu o rajku sto ste pisali,i sad o ovoj kacigi,ne razumem sto mislite da je kod njega roba falsh,dosta ljudi se snabdeva kod njega i zadovoljni su! Jai drugar smo danas bili kod njega i kupili smo Shoe XR1000 i ista je kao sto ima drugar koju je kupio u nemackoj,nema razlike sve je isto, za kacige ne sumnjam da su falsh,a za drugu robu ne znam! Svi moji drugari vec se duze vreme snabdevaju sa opremom kod njega i svi su zadovoljni a evo koju sam ja uzeo a koju je moj drugar: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...