Bandit6N 3 Napisano Januar 11, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima... Vozim naked a planiram kupiti ove protektore ,ljudi pisu ovamo da je ovo za krosera. http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Full-Body-Armor-Jacket-Spine-Chest-Protection-Gear-S-M-L-XL-2XL-3XL/380473424544?_trksid=p2141725.c100338.m3726&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20150313114020%26meid%3D8f3d2a30f054431a9b6bea0238620163%26pid%3D100338%26rk%3D4%26rkt%3D15%26mehot%3Dpp%26sd%3D252100092029 Posto s u dosta jeftiniji nego da kupujem jaknu, zanima me da li su išta kvalitetni? Da li obavljaju svoju funciju ili samo stoje kao ukras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 11, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Za po kuci/garazi ok, sem toga s obzirom na cenu verujem da je zivi uzas! PVC robokap 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 11, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Sranje...... imao to, prodao vrlo brzo. Krta plastika, velicine nisu tacne uopste ( citaj ako nosis xl treba ti 5-6xl...) ne vredi te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 11, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ladno si IMAO TO, koj si transformers! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 12, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmi mash jaknu,ne palamudi sa ovim protektorima kineskim...Imam Dainese body armor,klinac ga jedino nosi kad je bas bas extremno vruce,ja to ne bih stavio na sebe da mi platis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 618 Napisano Januar 12, 2016 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Godinama sam se vozio kao robokap u ovome leti i tvrdim da mi je najviše godilo. Čak sam i spod obične jakne nosio u prelaznom periodu. Probao sam meš jane i po meni su puko sranje, nisam nosio alpinestars ili dainese ali sam probao Buffalo I Hein Gericke, ukuvao sam se leti u svakoj po gradu i posle kada izadjem iz grada me produvalo za sve pare, ne vidim smisao... Oklop mi ipak za nedaj bože pada nekako uliva više poverenja.... ....Mada ja možda pripadam generaciji kojoj je bilo bitno samo da je dupe na motoru a onda su pojedinci (uključujući mene) počeli da nose kacige, bogatiji koji su imali i nekog preko su preko veze nabavljali i jakne koje su plaćane suvim zlatom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Januar 12, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u fazonu da kupim nešto slično,prošle godine sam se zadesio u Louisu u Austriji i reko da probam,full body armor Alpinestars. Skinuo sam ga brže bolje,nije mi ulivalo poverenje i baš sam se nelagodno osećao. Jakna je jakna,što kaže kolega Sashac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 12, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Na velikim vrucinama,mash je nezamenljiv,jer kad stanes malko se oznojis,pa kad nastavis ono te kroz mash materijal hladi.To i jeste poenta.A protektovan si.Ja je nosim i na 35stepeni...Na tom armoru samo te bije vruc vazduh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit6N 3 Napisano Januar 12, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi ja koznu jaknu sa protektorima da su one tako pristupacne sa cijenom.... A ovako proci cu jeftinije i uvijek mogu preko obuci jaknu kakvu pozelim Zanimalo me je kvalitet materijala. Da Ne bi u slucaju , ne daj boze, pada oklopi razletili kao lišće. Gledao sam kornjacu dainese, pipao, savijao...ono meni ne ulijeva nikakvu sigurnost jednostavno je pretanka i premekana...jel to inace tako sa protektorima? To sto pricate za mesh jakne, rekao bih da je to isto kao ovaj full armor + mrezica za komarce preko. https://www.louis.de/en/artikel/super-shield-jacket-with-back-protector/208935?filter_gender=HU&list=130759911 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio i onako nije loše za ekstremne vrućine ,a da imaš neke protektore. http://www.kupujemprodajem.com/Gladijator-kornjaca-S-2xl-3xl-4xl-3834717-oglas.htm?filter_id=57175093 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12989 Napisano Januar 12, 2016 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi jaknu, ako nema za koznu od 500 evra, ima sigurno dobra polovna i za 100 inak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Januar 12, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi ja koznu jaknu sa protektorima da su one tako pristupacne sa cijenom.... A ovako proci cu jeftinije i uvijek mogu preko obuci jaknu kakvu pozelim Zanimalo me je kvalitet materijala. Da Ne bi u slucaju , ne daj boze, pada oklopi razletili kao lišće. Gledao sam kornjacu dainese, pipao, savijao...ono meni ne ulijeva nikakvu sigurnost jednostavno je pretanka i premekana...jel to inace tako sa protektorima? To sto pricate za mesh jakne, rekao bih da je to isto kao ovaj full armor + mrezica za komarce preko. https://www.louis.de/en/artikel/super-shield-jacket-with-back-protector/208935?filter_gender=HU&list=130759911 Пробао и овај,није ни близу као на слици. Ако си и даље у том фазону да узимаш овако нешто,овај Супершилдов буде 99 на попусту.И да постоје различити нивои протектора,овај има Ниво1 на леђима а постоји и Ниво2,који је много бољи и мислим највиши ниво за комерцијалне леђне протекторе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lux 4 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sabac Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Sada gledam..i s'obzirom da brend marke kostaju preko $200..verovatno ima razloga...mislim da kvalitet materijala..tjs protektora i ostalog..a ovo od 20-30e...ako bih kupovao..onda samo brend i neka je polovan nije bitno..ali obavezno od nekog brenda ko se ozbiljno bavi sa time..ipak oblacis ga zbog "ne daj boze"...a ako dodje do toga..mislim da bi se to od 20e razletelo brze od kartona... evo koliko nesto takvo kosta od Alpinestars http://www.ebay.com/itm/Alpinestars-bionic-tech-black-red-armored-motorcycle-jacket-/301776092291?var=&hash=item464341bc83:m:mRZ5m90AkLrG1M0ybiyfzwQ&vxp=mtr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...