Cenejac 4 Napisano Januar 7, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: novi sad Motocikl: YAMAHA xj600N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ja sam Nemanja Arsic sa Ceneja sam mesto pored novog sada, vozim piaggio liberty za sad uclanio sam se da postavim par pitanja vezana za nase dvotockase nov sam u ovome tako da mislim da cete mi pomoci pozdrav jos jednom svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Januar 7, 2016 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Poz, dobro dosao na ove strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Januar 8, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pox Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 8, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Januar 8, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Januar 11, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...