cafe racer 643 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Imam u planu drugi Triumph tako da je ovaj od skoro na prodaji, kupljen je krajem 2013 u Beogradu u Dum doo (gen. zas. Triumpha za Srb.) do sada sam uspeo da predjem 6600km citavih , motor je potpuno nov a od opreme ima... Ekstenzija prednjeg blatobrana Puig povisen vizirEkstenzija retrovizoraNosac GPS-a Stitnici za rukeCrash barScottoilerUticnica 12vAlarmGPR slip onKapa nosac koferaKapa K53Itd itd... Cena ovog motora je 14000e oprema je placena oko1500e.... Nebih hteo nesto preterano da hvalim Triumph ali moram da naglasim da je meni ovo drugi 1050 (stari je bio iz 2009 ) i planiram da kupim treci tj Explorer 1200xc... Svi koji su od mene kupovali motore na nasem forumu mogu kao i ranije da naprave zamenu za Tigera .... Motor je u garanciji jos godinu dana .... Cena 10500e Evo slika.... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Decembar 25, 2015 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Perfekcija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Decembar 26, 2015 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Haos od motora, svaki dan ga, bar po jednom, pogledam na oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Januar 1, 2016 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan dugo ne videh tako lep motor,sa srecom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Uf ,sa ovakvim motorom bi morao i saputnicu da promenim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Januar 7, 2016 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi pre išao na Ducati Multistradu 1200. Mislim da je bolja od Explorera 1200xc Samo pod jednim uslovom, da je crvena! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...