ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 13, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem navedeni motor, u besprekornom stanju.O njemu sam pisao i u temi sa istim naslovom, tako da eventualni kupci mogu imati uvid u njegovu istoriju. Izuzetno mali potrošač i fenomenalan za početnike, a ne plaši se ni zahtevnijih tura! Klipan (mlađi sin) odrastao i spreman je (po mom mišljenju) za jače motore, pa je to razlog prodaje. Sve je na njemu besprekorno, osim lanca (3000 dinara), koji je za zamenu, lančanici odlični, radi i pokazivač nivoa goriva, što je retkost kod njih. Za sve ostalo dajem garanciju! Kočnice odlične, pali na pomisao, kožne bisage, registrovan do juna 2016. godine, potrošnja oko 2,6 l. http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1786444_Kinroad_Xt250_2010_god/?cena=low Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 13, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je odličan, ne samo po izgledu. Ne bih se brukao da na našem forumu nudim nešto za šta ne mogu da garantujem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 14, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Razocarao si me i kao covek i kao komunista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 14, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Bio sam siguran da ćeš se oglasiti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 27, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Razocarao si me i kao covek i kao komunista Sada ću te još više razočarati i kao čovek i kao komunista Motorče otišlo našem novom kolegi na forumu ZunaMilanu, kome želim da ga služi, kao što je mene i sinove! Sledi mu poseta Jasminku VIR, koga sam preporučio (budi nežan prema njemu, dobar je momak ), a i LackyVA(VLadano)ldano, radi nabavke opreme, iako je povodom čestitki za veridbu ćerke pozdravio sve, a mene je decidno isključio iz toga, zbog mog krajnje benignog komentara oko budućeg vlasništva nad (za sada) njegovim TDM-om . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...