Ragusa 7 Napisano Decembar 8, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Dubrovnik Motocikl: Tdm 900A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima:-) Zovem se Marko iz Dubrovnika sam. Vozim Tdm 900 A . Obozavam motore, imam 29 g ozenjen. Obozavam putopise a ovdje ih ima ohohoho. Eto toliko za pocetak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Decembar 8, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ragusa 7 Napisano Decembar 8, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Dubrovnik Motocikl: Tdm 900A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i jos bolje vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2454 Napisano Decembar 8, 2015 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 8, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Decembar 8, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Gdje sjedis u Dubrovniku, neki kafic i sl.? Ja svako ljeto pijem kafu u clubu23 Srebreno mozda se sretnemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 8, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ragusa 7 Napisano Decembar 8, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Dubrovnik Motocikl: Tdm 900A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Lapadu 5 km od Srebrnog gdje pijes kavu pa kad dodes drugi put javi pa cemo popit pice zamezit sto.. Nikakav problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Decembar 8, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Planirao sam naredno ljeto potjerati crf da skacem po Leotaru ali nije iskljuceno preko Ivanice da se spustim ako me zmija ne ujede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Decembar 8, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega, dobro došao i dugo nam ostao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Decembar 8, 2015 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 8, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 8, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ajd neka tebe tu .... i ja znam u Dubrovniku popiti kavicu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 8, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Decembar 8, 2015 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Decembar 8, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...