markulja 386 Napisano Decembar 6, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Presao sam na nesto drugo, pa sam resio da prodam svoj stari kompletic. U pitanju je Canon 20D, kod mene je vec 4 godine, amaterski koriscen. Sve na njemu je potpuno ispravno i bez mana. Evo slike kompleta: Uz aparat ide: - objektiv Canon EF-S 18-55 IS + zonerica Canon EW-60C - objektiv Canon EF 80-200 Ultrasonic + UV filter - objektiv M42 50mm Pentacon 1.8/50 Multicoating + UV filter - objektiv M42 58mm Helios 44-2 2/58 - objektiv M42 135mm Revuenon special 1:2.8 + UV filter - adapter za M42 objektive sa potvrdom fokusa - makro prstenovi za m42 objektive - 2 baterije (jedna originalna i jedna zamenska, povecanog kapaciteta). Obe drze dobro. - punjac za baterije - 2 CF memorijske kartice, jedna od 2gb (u aparatu je pa se ne vidi na slici) i druga od 512mb - zicni daljinski okidac - poklopci za telo, objektive... - torba Lowepro E, sad, problem je sto ne znam koliko bih mogao da dobijem za ovo Pa ako moze neka pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Decembar 6, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da nisu L stakla ali vrede vise nego telo to je sigurno.... Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Decembar 9, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Neko da pomogne...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Decembar 13, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi bila 300e ok cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1828 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom mišljenju, da ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...