Alekre 12527 Napisano Decembar 6, 2015 (promenjeno) Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam LED stop svetlo. Trebalo bi da ima poziciju i stop funkciju. Prekidac, "Hella" dosao u kitu sa maglenkama. Ugradni, meni nije trebao jer sam vozio "nejkeda". Stariji katalozi iz "Louisa", "Wintex" i "HG". Filter benzina FRAD, nikada koriscen. Promenio Decembar 6, 2015 član Alekre 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7699 Napisano Decembar 6, 2015 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja led svetlo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1244 Napisano Decembar 6, 2015 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan A prekidac , taman mi se uklapa . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Decembar 6, 2015 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Okej, Bane posalji adresu za stop svetlo. Grnca, takodje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 6, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja biK filter ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7699 Napisano Decembar 14, 2015 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa stop svetlom ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7699 Napisano Decembar 15, 2015 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa stop svetlom ??? Stiglo :moto3: hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1244 Napisano Decembar 15, 2015 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan I mene danas obradovao postar, prekidac je vrhunski. Neizmerno hvala na lepom gestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7699 Napisano Decembar 16, 2015 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo kao što sam obećao da pokažem šta sam uradio.Morao sam da dodam dva sloja providne samolepljive crvene folije.Epilog: Prezadovoljan.Hvala kolegi još jednom.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Decembar 16, 2015 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zivi bili, vidimo se na drumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...