Svaler 1990 Napisano Novembar 21, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan На мом Wingrack-у на једној плочи фали само онај "зуб", или како се то већ зове, на горњем делу плоче који улази под кофер и брава га закључава. Јел постоји могућност да нађем негде код нас само тај део, или да ли неко овде случајно има тај део вишка? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 21, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan На мом Wingrack-у на једној плочи фали само онај "зуб", или како се то већ зове, на горњем делу плоче који улази под кофер и брава га закључава. Јел постоји могућност да нађем негде код нас само тај део, или да ли неко овде случајно има тај део вишка? Koliko se secam kad smo isli na Ostrvicu Lalajko mi je pomonjao da ima taj zub ili sam ja nesto utripovao. Proveri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 21, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu "piramidu" svojevremeno kupio u Drincicevoj ulici - nikako da zapamtim ime moto radnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam meni pravio od kopče za vezivenje pojasa iz auta .Ako imaš malo alata i znaš sa njimmožeš lako da napraviš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 21, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu "piramidu" svojevremeno kupio u Drincicevoj ulici - nikako da zapamtim ime moto radnje Motoland Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 21, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja taj zub, posalji mi adresu a ja cu tebi taj deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 21, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хвала свима, зуб пронађен. И посебно хвала Лалајку. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...