miloslukic 77 27 Napisano Novembar 20, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta reci. Mojim bezrazložnim i ničim izazvanim izivljavanjem,na motoru je pukao ventil i pritom oštetio klip. Daljim pregledom je ustanovljeno da je i lanac istegnut i da je cak kačio zidove cilindra i da je on u suštini glavni krivac(pored mene). Ako neko ima te delove ili možda i ceo agregat ili nekoga zna bio bih zahvalan da mi odgovori. Motor je redak model u Srbiji i teskobe doci do delova a ne bih da ode u staro gvozdje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Novembar 20, 2015 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E baš me nasmeja sa temom i mestom postavljanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloslukic 77 27 Napisano Novembar 20, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Evo vidim i ja da sam pogrešio. Sa tel. pišem pa sta reci.... Sad cu promeniti možete izbrisati temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...