ivanm973 1 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumašima, Hteo bi sebi da nabavim jednu HONDU CB500 u dobrom stanju, tu negde do 2000god odnosno na pr negde do 1200 eventualno 1400Eu! Znam, sada ce svi da nude ER6 ali meni se čini da je honda po svim pitanjima malo bolja! U obzir dolazi naravno i BANDIT ili HORNET, mozda se ispruzim za koji evrić više! P.S: To što u garaži piše da je CB500, to je samo želja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 1, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan a sto kupujes jos jedan posto ti u avataru pise da imas vec jednu hondu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanm973 1 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi čitao PS! pise da je to samo zelja, nema je u garazi! U garazi su sada samo automobili, motor nadam se uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 1, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaam mislim da PS nije bio kad sam ja procitao poruku srecno u potrazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 1, 2015 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan CB jeste za par nijansi bolja od konkurencije, ali to ne znaci da treba da ih izbegavas, ER5 je super masina, odradice sve sto i CB uradi, p.s. a ER6 za 1400e teeeesko da ces da nadjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanm973 1 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa fala.... Mozda ako vreme posluži još koji dan svratim do Čačka... Mislim da probam tu željenu CB500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 1, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Alekre ima er5 u fulu, dodaj malo para i vozi se narednih par godina za dzabe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanm973 1 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na još jednoj štamparskoj grešci, htedoh reći ER5! Naravno da ne bih imao ništa protiv ER6 i naravno da ću je teško naći za te parice! Kao što rekoh, BANDITA I HORNETA platio bi koju stotinu više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanm973 1 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari stoje, mnogo je lakše naći ER5 ili GS500 (kojeg nikako nebi razmatrao-da ne ulazimo u tu temu) nego CB500! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 1, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109186-kawasaki-er5-a2/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 1, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan u cacku ima jedan crni cbf500 (dva cilindra, jedan disk napred), profesor iz muzicke skole vozi, mozda je ovde na forumu ja ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanm973 1 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam ta CBF500 je nasledila CB500, a samim tim je dosta mladja a samim tim je i dosta skuplja Ako uspeš da ga nagovoriš da je da za jedno 1500 častiću i tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 1, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan aa mislio sam da dolazis u cacak da probas nesto tog tipa... pogresno sam shvatio, oprosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanm973 1 Napisano Decembar 6, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Od pre neki dan je ta dugo tražena HONDA u garaži!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2416 Napisano Decembar 8, 2015 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U čijoj garaži? Nek je sa srećom!!! Slikeeee !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...