Jogi 96 Napisano Octobar 21, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu Thor model Quadrant xxl velicine, za motocross, enduro ili ATV, u dosta dobrom stanju, malo nosena, noviji model je, kosta nova oko 130-150 eura, ja je prodajem za 90 eura. Postava moze da se skida i opere. . . Nekoliko vidljih tackica uglavnom odpozadi. . . Obim moje glave je 58 cm, i odgovarala mi je, a moze i veceg obima. naocare poseduju Antifog sistem protiv maglenja, triflex tehnologija izrade. . . Bez vidljivih ostecenja, potpuno funkionalne Ko kupi kacigu i naocare uvex, naocare dobija za 10 eura, a za kacigu cemo se dogovoriti. .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Octobar 30, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan pa to je sjajno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Novembar 1, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga 80 eura, ajmo akcija, nabavljaju se drva, zimnica i tako to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Za forumase kaciga 9000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 22, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga 8500 dinara Novogodisnja cena samo Naocare prodate... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Aktivna kaciga i dalje 8500 dinara je prodajem, mislim da je cena vise nego korektna http://www.ebay.com/itm/Thor-2014-Quadrant-Pro-Circuit-Helmet-Monster-Energy-Green-Black-MX-ATV-BMX-/131033928353 Mogu je nositi od XXL velicine do L, adaptira se sundjer, extra kaciga, kao nova steta stoji mi skoro pola godine, a ne ide da je poklanjam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 26, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da je m.... Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano April 26, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan M bi bas bila velika, L bi mogla bez problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...