Mare_FZ 61 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,potrebna mi je pomoc... Naime, uzeo sam neki polovan nosac kofera za moj fazer 2004. god, ali fali mi metalni ulozak koji ulazi u ram motora i u koji ulazi sraf.po slikama cete videti bolje o cemu pricam....Da li neko zna gde se to moze naci/napraviti ili neko drugo resenje?Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim to je ista fora kao za montiranje vetrobrana na skuterima. Okreni Moto Land i pitaj da li prodaju to posebno,caure sa tom konusnom sajbnom. Oni prodaju Kappa nosace i vetrobrane pa mozda imaju i to posebno,a ako ne,mozes kod strugara da napravis to,imas sve potrebne dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu ja po garazi,skoro sam slupao svoj,pa da vidim da li sam povadio to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Octobar 11, 2015 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ili gumena cev. Kroz nju navoj,a sa druge strane platna i matica. Kad zategnes guma se rasiri i nema sila da ispadne. Sistem tegica na kormanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes original, vidi da li pasuje neka matica sa srafom za beton, samo ako ima odgovarajuca mera, a sistem je isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu ja po garazi,skoro sam slupao svoj,pa da vidim da li sam povadio to.Nadam se pozitivnom ishodu pretrage garaže... Mada ima dosta varijanti, al ipak ne bih da ostanem bez kofera u nekoj krivini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...