Marsel 5 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebam mi je dihtung kartera za F3...gde da nabavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Što ga ne napraviš i diht masu i ćao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Octobar 10, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj ljude koji donose od preko, Bera, Sekula...Potrazi po forumu njihove brojeve...imam ja negde Berin... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Octobar 10, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan 0628240866 Bera 0649334444 Sekula 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marsel 5 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brojevima... nadam se da cu naci Sent from my C2305 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Marsel,ako ti treba,mogu ti dati br. od lika koji izradjuje dihtunge,nalazi se na Vracaru. Poneses karter sa sobom i napravi ti po njemu identican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marsel 5 Napisano Octobar 11, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Marsel,ako ti treba,mogu ti dati br. od lika koji izradjuje dihtunge,nalazi se na Vracaru. Poneses karter sa sobom i napravi ti po njemu identican.Trebace mi ako ne nadjem da kupim... Sent from my C2305 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Marsel,ako ti treba,mogu ti dati br. od lika koji izradjuje dihtunge,nalazi se na Vracaru. Poneses karter sa sobom i napravi ti po njemu identican.Trebace mi ako ne nadjem da kupim... Sent from my C2305 using Tapatalk Okej,javi se ako ne nadjes,dacu ti br. Lik je okej i nije skup, Meni je radio neke dihtunge za skutere i bio sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marsel 5 Napisano Octobar 12, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Marsel,ako ti treba,mogu ti dati br. od lika koji izradjuje dihtunge,nalazi se na Vracaru. Poneses karter sa sobom i napravi ti po njemu identican.Trebace mi ako ne nadjem da kupim... Sent from my C2305 using Tapatalk Okej,javi se ako ne nadjes,dacu ti br. Lik je okej i nije skup, Meni je radio neke dihtunge za skutere i bio sam zadovoljan.Kolega moze broj od tog lika sto pravi dihtunge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Dodji u Mladenovac napravicemo ti ovde kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marsel 5 Napisano Octobar 14, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji u Mladenovac napravicemo ti ovde kod nas. Gde u Mladenovac...neki br. adresa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marsel 5 Napisano Novembar 3, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je dihtung od Bere...hvala na preporuci i broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...