kawazoki 5846 Napisano Februar 4, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Krenem prema Cusco i svratim na jos jednu cuvenu stvar koju su Nazca indianci imali u pustinji a to su podzemne vode i kanali koji su oni koristili ..i to je bila i pijaca voda cak su mi rekli na ulazu u park da moze da se pije. Pejzas se ne razlikuje mnogo od prethodnih par dana jer sam na Jugoistocnoj strani Perua ..pesak i vrucina preovladavaju i temperature su oko 35C. Penjuci se uzbrdo menja se i okolina i malo je svezije,...vreme za trazenje mesta za spavanje ...stigoh do Puquio...dok sam nasao smestaj i prosetao okolo natrcim na Alfreda u glavnoj ulici i on se onda smesti u isti.....krenemo u potragu za rukavicama jer je jednu izgubio i uslikam malo svakodnevnicu... 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Februar 4, 2016 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ovo kao da je druga planeta. predeli prelepi i cudni a ostalo jad i beda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanTracer 12 Napisano Februar 4, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Nemac ide kod svojih u Patagoniju ? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Februar 4, 2016 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan kako se suzana ponaša na 4800m? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raso 6 Napisano Februar 4, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda vt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovako nesto se zivi!! Gde nestade ona iz aviona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Februar 5, 2016 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, kako je kad priživaš ono lišće?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Ako nama (koji samo čitamo i gledamo)sve ovo predstavlja posebno zadovoljstvo, pitam se kako li je tek kada se to događa i ostvaruje ''uživo''! Uz najbolje želje za nastavak avanture i jedno pitanje (posle pročitane poruke u aviončetu): Da li to znači da i oni u Južnoj Americi nisu operisani od čuvene turske reči ''bakšiš''? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanS. 115 Napisano Februar 5, 2016 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Suzuki DL VStrom 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki ne posustaje, svaka cast na putovanju. Ovi ljudi i deca koje fotografises imaju tako zanimljiva i draga lica. Sesiri, kape i nosnje u svim mogucim bojama i varijantama su takodje fenomenalni. Od cega je onaj sir koji nude na ulici - od ovaca ili alpaka - jesi probao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 5, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ok...da necitiram svako pitanjce ,.. Nisam ga pitao da li ima rodjake u patagoniji ...pre ce biti da ih ima u Paragvaju Suzana radi kao sat na 4800m prosto da nepoverujes..ma da kupujem 84 oktana za visinu ...covek mi rece da je bolje i izgleda da je u pravu. Ona iz aviona verovatno ko i svi turisti ce na sledecu destinaciju,Machu Picchu pa nazad u Koreju...sto se nejavi pre .. Da rec ,baksis, se ne koristi ovde al se definitivno podrazumeva...sve ove turisticke destinacije su samo oko love...cak ti traze baksis ako slikas nekog lokalca na ulici koji sedi,...za neku malecku uslugu ocekuju baksis...ujedno mozda ih i treba razumeti kada se vidi u kakvoj bedi zive... Sir nije bio od Alpake..ovciji sir probao sam ...dosta jak i neugodan miris Pozdrav 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 5, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Nastavim pravac Cusco...naravno moram da predjem pass koji je na 4700m i onda tera tako na toj visini par stotina km i ima ime ,pampas ili preko pampas...definitivno put za smrzavanje nista lepo da se vidi ....morao sam dodatno da se nabundam ...u nekim zavetrinama se belelo od snega. Kada je pocelo spustanje sa druge strane to je isto dosta dugo trajalo i konacno na nekih 2500m je pocelo da biva toplije ...natrcim u jednom restoranu na cetvoro bajkera...narano opet Nemci... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 5, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Prvi pogled na Cusco...sivo nebo kisica pocinje da rominja ..djubre na ulici i kerovi cepaju najlon kese...nije bas lepo za videti...definitivno odvratno prljavo...vec u centru je drugacije ...prvi hostel koji sam imao na listi uzmem jer je tolika guzva bila da sam se pomerao metar po metar... Poranim ujutro da obidjem stari deo grada i napravim par snimaka pre gomile turista koji dolaze u ovaj grad. Pikarone ..kao nasi ustipci...tu sam se odvalio 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 5, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan U, jbt, jel su ono pečeni pacovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Februar 5, 2016 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ili mini praščić 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 5, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pacovi il prascici - sve jedno, Zoki iskusan covek, nece da eksperimentise, ide na sigurno pa uzeo Piperone ( ustipke ) . I treba tako, kad si negde daleko od kuce - jedi ono sto znas sta je, a ne da probas svasta pa jos da se razbolis tamo negde ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Februar 5, 2016 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ...morsko prase ... specijalitet južne amerike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Februar 5, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan pevac ili krelac bices dobra vecera 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano Februar 6, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Guinea Pig (Cavia porcellus) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Februar 6, 2016 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mieni to deluje jako ukusno !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Februar 6, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo ono sto lici na "cvarke" deluje ukusno. Ali ja svinjce nisam nigde video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 360 Napisano Februar 6, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan Kawazokii, puno pozdrava od gavre i mene...trenutno smo u kolumbiji, trazimo motore u rentu pa da krenemo iz kartagene, bar malo da zaličimo na tebe ...puno sigurnih kilometara i svako dobro... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2161 Napisano Februar 6, 2016 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljstvo mi je bilo procitati putopis. Malo su mi oci ispale ali vredi . Sta reci....? Za ovakav podvig reci su suvisne. Srecno ! Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Februar 6, 2016 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki ne odgovori ti meni kako je žvakati ono zeleno lišće?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 6, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nego šmrkati ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Februar 6, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kad samo pogledam kamenčine u onom zidu onako uklopljene, pojam "preciznost" dobija sasvim novo značenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2246 Napisano Februar 6, 2016 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan U, jbt, jel su ono pečeni pacovi? Lokalci ih zovu Puno (kolko se sećam), skroz su ok, imaju ukus na piletinu, mada je teško reći s,obzirom da stavljaju dosta začina i sosova. Ono lišće kupuješ na pijaci u raznim bojama, mada je bolje usitnjeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...