Savan 8690 Napisano Septembar 30, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na forumu u NL isti motor kao moj. Jedina razlika gazda! Ja sam moj motor oprao prvi put pre neki dan posle skoro godinu i po. A on svoj ne prestaje da trlja. Zato njegov izgleda kao da je juce izasao ispod cekica. Nazalost je na NL jeziku ali slike govore dovoljno. Temu je otvorio jer je odlucio da proda motor jer ipak nije sevnula iskra.. Cak mu je i prednji blatobran ocistio iznutra, ne zasto sto je bilo potrebno vec prosto zato sto je to moguce http://www.motor-forum.nl/motorshopper/advertentie/55098/Suzuki-GSX-1400/GSX-1400-2003-Werkelijk-als-nieuw-fotos-liegen-nie.html 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Septembar 30, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 30, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 30, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kad bi neko hteo da uveze kod nas, odrali bi ga na carini. Carinili bi kao nov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam da kupim motor od opsesivnih ljudi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj fazon https://www.youtube.com/watch?v=3T24c4EMvvk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 1, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Veljko pretpostavljam da te buni motor u potpisu? Kad sam se registrovao imao sam dejtonu. A gsx je došao naknadno. Gsx1400 bez F Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lusesku 8 Napisano Octobar 1, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: APN6 '99, troši puno, al je zato spor Prijavi odgovor kao problematičan Leleeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 1, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos i dejtonu takodje. Letos je bila par dana kod tebe u komšiluku na 'prevaspitavanju' Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Decembar 20, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit6N 3 Napisano Decembar 20, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepo izgleda, tip bajka kakvog bi kupio da sam u prilici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Decembar 20, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da nije ni vozen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 20, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imao je negde oko 30K na satu ako se ne varam. Prodat je nekom nakupcu jer vlasnik vise nije zeleo da ga ima, nesto mu je bio dosadio, iako se ne nije kvario, svaki put je upalio..samo on to zna PC3 sam 'nasledio' od tog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3583 Napisano Decembar 21, 2015 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo izgleda lepse nego nov iz salona, nov nije ovako uglancan. Bez komentara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Decembar 31, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je po meni najlepsi motor ikada ove slike sam gledao kada sam olucivao sta sledece da vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si gsx1.4 ? Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Koliko realno trosi ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Od 7 do 9 litara. Zavisi ponajvise od ručice za gas plus dosta zavisi jel dobro nastelovan/održavan. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par za secanje dugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 7, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I par zadnjih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Januar 7, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda noviji nego kad kupujes u salonu Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Januar 7, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Od 7 do 9 litara. Zavisi ponajvise od ručice za gas plus dosta zavisi jel dobro nastelovan/održavan. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Na magistralnim putevima 80-100km/h moj je trosio 5,5l na 100kmiznad 100km/h svako povecanje brzine od 20km/h plus 1 litar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 7, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam vozio 100 km tom najekonomicnijom voznjom. À pri tom sigurno ima veze i opterecenje na njemu. Kad bi bio malo manji i laksi i kad bi vozio tim rezimom nije iskljuceno da bi i potrosnja pala za litar. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...