Milosmtt 598 Napisano Septembar 24, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je u odlicnom stanju. Kupljen u Beogradu, u salonu. Ja sam ga kupio od prvog vlasnika. Imam sve papire, fakturu od salona, uvoznu deklaraciju, kod karticu, master kljuc, knjige, originalan lanac za vezivanje, ceradu, pokrivku za sediste, Piaggio kacigu.Servisna knjizica je uredno overena a motor je odrzavan u ovlascenom PGS servisu. Sve je radjeno prema knjizi.Poslednji servis sam uradio pre 300km, malo pre intervala na 30.000km.Prosle sezone su promenjene sve tecnosti, kais, rolnice, stavio sam i nov akumulator Varta.Na skuteru su odlicne Michelin City Grip gume stavljene isto prosle godine.Garaziran stalno. Uz skuter dajem dve jet kacige, kozne rukavice nosene godinu dana, lanac za vezivanje, pokrivku za sediste i ceradu za spoljnu upotrebu koju sam platio 80e u Louis-u a koriscenu svega par puta.Od opreme ima blago zatamnjeni originalni vizir i originalni kofer sa naslonom. Beograd 2750e 062/230-336 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Septembar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Годиште ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 24, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan 2008. 30.500km Prosle godine zamenjeni kais, rolnice, sve tecnosti. Stavljeno sve original. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 6, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan 2650enema mnogo mesta za pregovore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 25, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...