Mare70a 1399 Napisano Septembar 21, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem navedene bisage. Torbe su koriscene na dva putovanja.U stanju su kao nove.Nisu ostecene niti prljave.. Na ovom linku mozete videti sve specifikacije i cenu kompleta u Louis-u. Cena je fiksna i iznosi 80 eur za komplet. Saljem postom ali u tom slucaju ide uplata pa tek onda slanje. Ima gomila prostora,poseduju kisne navlake,vrhunski model. Moj tel. je 063 53 53 10 https://www.louis.eu/artikel/moto-detail-luggage-system-universal/10026555?list=97548839 Evo i dve slike da se zna o cemu je rec. MOTO-DETAIL LUGGAGEmoto-detail Universal Luggage System Louis75 Special Edition The new, enhanced version of the tried and trusted moto-detail luggage system. Optimised fastening, effective rain protection and high-quality, hard-wearing textile fabric with a water-repellent finish plus reflective trim make this set ideal for on the road with virtually any motorbike! Saddlebags: Large outside pockets Spacious main compartment Compression straps for optimal utilisation of the storage space Heat-resistant material on the underside Detachable shoulder straps, sturdy carry handles Capacity per bag expandable up to 20 litres Incl. removable inner bag with roll closure Specificatons: Total weight: approx. 3000 g Dimensions (WxHxD): approx. 44/35 x 30/22 x 20/30 cm Capacity: expandable up to 20 litres per bag Roll bag: Spacious main compartment Zippered mesh compartment in the lid Handy outer pockets Detachable shoulder strap, sturdy carry handle Compression straps for optimal utilisation of the storage space Non-slip base Rain cover with reflective logo stows away in a separate compartment Specs: Weight: approx. 1200 g Dimensions (WxHxD): approx. 52 x 25 x 36 cm Capacity: approx. 40 litres TIP: We recommend using saddlebag spacers because these spacers are the ideal way to secure your leather or textile saddlebags and ensure a safe clearance from the rear wheel and exhaust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1904 Napisano Septembar 21, 2015 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva ponuda, Ali fiksna cena bez slika predmeta koji se prodaje i placanje unapred.Da je sajt namenjen trgovini bio bi okarakterisan kao prevarant na prvu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 21, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha.....u pravu si Jevto. Mada,ja ovaj forum smatram prijateljskim i nije mesto gde bi ljudi trebalo da izvode prevare. Ko god da je nesto kupio od mene,uvek je bio zadovoljan sto opisom,sto proizvodom. Ne bavim se on-line prevarama. Sredjujem stan,torbe su umotane u najlon foliju i to je razlog nemanja originalnih slika. Garantujem za sve sto sam naveo a cena je ta koja jeste.Nisam trazio placanje unapred,to je samo ako saljem postom.Imao sam iskustava da kad posaljem,vrati se bez i da je iko pogledao predmet i platim duplu postarinu. Najbolje da neko dodje,ti,kolega,pogleda i uveri se sam u stanje torbi. Evo,na ovoj slici se vidi jedna leva bisaga,slikano je 01.aug.2015 na polasku na more. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 22, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jer ti odgovara zamena za nesto drugo od opreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 22, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Raja Hvala na ponudi Rajo ali najvise bi mi prijao kes. @Markony Cao,da,bocne bisage se kace na cicak i uz svaku torbu se dobije kais za nosenje preko ramena kao i kaisevi za dodatno vezivanje za ram i sl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 2, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan 70 EUR Neki Rus je snimao a radi se o istim torbama. Ja sam moje bisage kacio tako da mi kaisevi idu ispod sedista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Octobar 2, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za mene. Vidimo se na dogovorenoj lokaciju u 18:30. Lep pozdrav, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Octobar 2, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zadovoljan kupac i vlasnik novih MOTO DETAIL torbi. Hvala Mare70A 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 3, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju te sluzile, Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Octobar 3, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čučnule ko dupe na nošu :-) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...