mikac990 0 Napisano Septembar 20, 2015 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko strucan da mi napise postupak kontrole ispravnosti motocikala? Potpuno, kako to izgleda. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuješ ili radiš tegnicki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac990 0 Napisano Septembar 20, 2015 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupuješ ili radiš tegnicki? Ni jedno ni drugo.. Dobio sam temu za praksu: Specificnosti i kontrole ispravnosti motocikla. Bio sam na tehnickom na praksi, naravno, tamo jedva da pogledaju motocikl,a prodje tehnicki. Niko nije znao (zaposleni) da mi lepo objasni kako to ide, samo su mi dali par recenica o elektronskom akcelometru i pokazali kako funcionise. Medjutim, to je malo materijala i ubedjen sam da tu ima jos sto sta, da postoji citav postupak. I da, nisu pokazali kako funcionise akcelometar na motociklu, vec dok smo sedeli, u fotelji.. Kao kad podigne prednji kraj tog uredjaja, meri neko ubrzanje, a kad ga spusti meri usporenje i na osnovu toga odstampa papir iz tog istog uredjaja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 20, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan eto vidis...mi ne koristimo akcelometar nadji na netu pravilnik o tehnickom pregleda.ima par strana.lepo pise sta se gleda na tehnickom. za tehnicke normative pogledaj pravilnik o podeli motornih i prikljucnih vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac990 0 Napisano Septembar 20, 2015 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan eto vidis...mi ne koristimo akcelometar nadji na netu pravilnik o tehnickom pregleda.ima par strana.lepo pise sta se gleda na tehnickom. za tehnicke normative pogledaj pravilnik o podeli motornih i prikljucnih vozila. Hoces da kazes da je tehnicki za motocikle identican kao i za vozila? Hvala vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 20, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan meni prosle godine testirali kocnice i to je bilo to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10574 Napisano Septembar 20, 2015 Hronični Motociklopata, 7353 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod ovih mojih gde idem na tehnicki video jos neke aparate koji nikad nisu koristili:aparat koji meri glasnocu auspuha u DB i meri sastav izduvnih gasova i aparat koji koriste za regulisanje snopova svetala, bar tako sam razumeo lik kad mi objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 20, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan to bi trebalo da koriste, mada uglavnom ne praktikuju to. E sad neki lik sa foruma mislim da je pisao da su mu sve redom testirali prilikom tehnickog. najbolje je da pozoves neki tehnicki pregled ili vidis u zakonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac990 0 Napisano Septembar 20, 2015 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ljudi.. Nacicu valjda nesto.. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Do sad je maximum provere bio kad kad sam radio tehnicki za drugarov motor to sto su gledali signalizaciju i terali me da se zaletim i naglo ukocim u njihovoj hali(a da sam plavusa koja je tek sela na motor ili da su na motoru lose kocnice sto ja teoretski ne znam vec oni testiraju.... mogu samo da se zabodem u onaj njihov kompjuter ispred). Ovako inace nikad nista sem brojeva motora i rama vec godinama, a registrovao uvek po 2 i vise motora(skutera) godisnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...