Milan KG 34 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces jeftiniju varijantu onda bezi od kineza. A ako hoces da cuvas novac kupi japanca. Ja nemam para za bacanje da bih kupio jeftin Motor a da posle kupujem jos jedan itd.... Kupi jedan ali vredan. ili sacekaj dok jos usteds ili se necega odrekni. Ili Jahre ili pare Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 28, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Tako je ! Bolje vel'ki i jak, no mali i slab 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Septembar 29, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Kinez je ok po svim pitanjima, malo trosi, pouzdan, jednostavna mehanika, ima delova (jeftinih). Prva registracija je mene izasla preko 12k dinara. Supermoto 200 je mali motor (fizicki), manji i od xt i kle-a i klr-a. Po meni kinez je najjeftiniji izbor za kakvu takvu voznju. Najveci problem kineza je taj sto nemaju snage. Ako to nije toliki problem uzimaj i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Septembar 29, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci mrtva trka u preporukama! Vidim ja da dok ne odes, pogledas, sednes i eventualno probas, neces ni moci da odlucis ako budes slusao ovde savete! Svako ima svoju zivotnu pricu, svako je ogorcen na neku svoju gresku u izboru ili ponosan na dobar izbor, a svakome se to iskustvo razlikuje! Srecno i sa sto manje rizika, znaci ili jeftini best seller koji ces moci prodati, ili suplji motor sa poznatom istorijom i sa dobrom servisnom podrskom da ti potraje... Na tebi je da odlucis! (ja bih mogao svasta da ti pisem o mom losem izboru italijana od 650 kubika, a u isto vreme imas dosta kolega koji su prezadovoljni istim, sve zavisi kako se zalomi i kako izaberes, ali sve je to skola...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Septembar 30, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima, ali zadnji komentar od Dzejzel-a je ubedljivo najkorisniji ako ne i najbolji.Ako padne neka kupovina javljam mada jos je neizvesno...pozzzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...