milijas 1 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan prvo pitanje je u vezi zvuka ima neki rezak zvuk kao kad skines kat. na kolima i cuje se da zveci,kod drugih se necuje tako. jer moze da se sredi malo taj zvuh? a drugo neradi mi stop svetlo od zadnje kocnice kad skinem one buksne i spojim zasija, izgleda da mi neradi onaj automat. gde da ga nadjem i jer moze od drugog motora nekog? hvala na odgovorima unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da na tom motoru automat za shtopaljku ne postoji, verovatno je u pitanju prekidach koji gubi kontakt ili je prljav ili kochi... nalazi se negde kod nozhice i kad je pritisnesh treba da se chuje prekidach... proveri, kada ga prstom pritisnesh treba da shkljoca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan na prednjoj ima mali prekidac ali na zadnjoj je neki automat na kocionom cilindru evo na slici sam zaokruzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma shta je to... valjda isto neka vrsta automata koja kad pritisnesh kochnicu pusti struju da se upali shtopaljka... rastavi to i vidi shta ima unutra... verovatno nije nishta slozheno i na keca ima da ukapirash na kom principu funkcionishe... mozhda je neshto nalik automatu za migavce sa dva pipka koja se spajaju i pushtaju struju kad pritisnesh kochnicu? mozhda je zablokirao od prljavshtine (jbg. star motor) pa treba samo chishcenje... rastavljaj pa javljaj shta ima unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...