miksamgm 1068 Napisano Septembar 11, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Telefon kupljen nov 2013, koristila supruga, jako dobro ocuvan, nosen u futroli.Malo je oguljen, vidi se na slici i to je jedina mana.Baterija drzi 2 dana sigurno i preko, zavisi od koriscenja.Paket sadrzi telefon, kutiju, punjac, koznu futrolu. (slusalice su negde zagubljene, neidu uz telefon). .Cena 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 29, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 20, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan 50e aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 27, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan 5000din da nestoji vise greota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 14, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Up! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 14, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da je duo sim uradili bi zamenu...jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Februar 16, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da potpomognem kupoprodaju, moze lako da se napravi da bude dual sim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Februar 21, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da potpomognem kupoprodaju, moze lako da se napravi da bude dual sim Kako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Februar 21, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga ovde uputstvo, do poslednjeg detalja: http://www.mycity.rs/Android/Root-CWM-Alcatel-One-Touch-OT-997-997D.html#p1606224 Ja sam tako kod mene odradio i sljaka odlicno vec duze od godinu dana. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 21, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ovo extra....bravo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 14, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da aktiviram temu ponovo. Telefon nije prodat,poklonio sam ga majci. Ona ga je koristila sve ovo vreme,danas sam joj kupio novi. Ako je neko zainteresovan,stavljam ga ponovo na prodaju. Stanje je nepromenjeno,jer ga je koristila za razgovor sa inostranstvom preko vibera i listanje vesti. Ako nekog zanima,moga da posaljem vise slika na viber Cena 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 22, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan akcija 3000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...