Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav.

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Clan 3K.

Dobar dan svima ili je vec vece kod vas u Srbiji. Vec sam  nekoliko puta bio na ovoj stranici i vidim blizu ste 3K pa rekoh da pomognem da se to i postigne. I evo i ja se uclanih.

Rodom sam sa iz RS ali vec odavno zivim u US. Trenutno imam tri ispravna motora.

Za ulice imam '05 R1 ( Ovo mi je vec treci R1, veoma mi se svidjaju i postao sam im lojalan) Sav je motor uradjen, od farbe do motora i svih sitnica. Imam takodje i dva terenca, '00 YZ250 I '03TTR125 koji vozim u Super-Moto kategoriji. Takodje imam i '03 R6 za stazu ali sam je dobro razbio pa je sada malo u dijelovima haha. Ako bog da da malo pristedim i da je sastavim prije nego sto pocne sezona. Ali slabo mi ide ta stedjna od ruke pa neznam kad ce biti gotova jer moram zamijeniti i Sub-frame,forks i dosta toga.

Volim da vozim i idem dosta na duza putovanja, volio bih Evropom da prodjem sa motorom i da do kuce dodjem i malo i sa nasim ljudima se provozam. to planiram za sljedecu sezonu ako mi finansije dozvole.

I jos jedanput hvala na prijemu nadam se da cemo imati lijepih i interesantnih tema da razmijenimo i nesta o motorima naucimo sto ce nam pomoci da budemo bolji i sigurniji vozaci.

post-3042-12878994543914_thumb.jpg

post-3042-12878994546006_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Pozdrav i dobro nam dosao. Cestitam. Eto pravog clana sa pravim markama motora. Postujem i cenim. Bas mi je drago. A odakle si? Predpostavljam USA?

Guest gordanmg

Dragi projatelju, drago mi je da si 3000-ti clan, spremio sam poklon za 3000-og clana ali si nam trenutno nedostupan sto  znaci da ces biti moj gost kada dodjes u nase krajeve. Poklon cu uruciti nekom drugom, ako se slazes. Tebi zelim lep boravak na ovom nasem BJB forumu.

Pozdrav

gordanmg

• U prolazu, 0 postova

Hvala na dobrodoslici. A zaboravih reci zivim u Cikagu. Dolazim cesto na odmore i planiram da se vratim kuci. Nisam siguran kada ali nadam se uskoro.

A sto se tice poklona, samo ga dajte nekome ko to vise zasluzuje, meni je dovoljna i vasa dobrodoslica i ako bog da mozda se sretnemo i malo druzimo.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja