srbblue 0 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Chicago.Ill Prijavi odgovor kao problematičan Clan 3K. Dobar dan svima ili je vec vece kod vas u Srbiji. Vec sam nekoliko puta bio na ovoj stranici i vidim blizu ste 3K pa rekoh da pomognem da se to i postigne. I evo i ja se uclanih. Rodom sam sa iz RS ali vec odavno zivim u US. Trenutno imam tri ispravna motora. Za ulice imam '05 R1 ( Ovo mi je vec treci R1, veoma mi se svidjaju i postao sam im lojalan) Sav je motor uradjen, od farbe do motora i svih sitnica. Imam takodje i dva terenca, '00 YZ250 I '03TTR125 koji vozim u Super-Moto kategoriji. Takodje imam i '03 R6 za stazu ali sam je dobro razbio pa je sada malo u dijelovima haha. Ako bog da da malo pristedim i da je sastavim prije nego sto pocne sezona. Ali slabo mi ide ta stedjna od ruke pa neznam kad ce biti gotova jer moram zamijeniti i Sub-frame,forks i dosta toga. Volim da vozim i idem dosta na duza putovanja, volio bih Evropom da prodjem sa motorom i da do kuce dodjem i malo i sa nasim ljudima se provozam. to planiram za sljedecu sezonu ako mi finansije dozvole. I jos jedanput hvala na prijemu nadam se da cemo imati lijepih i interesantnih tema da razmijenimo i nesta o motorima naucimo sto ce nam pomoci da budemo bolji i sigurniji vozaci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao. Cestitam. Eto pravog clana sa pravim markama motora. Postujem i cenim. Bas mi je drago. A odakle si? Predpostavljam USA? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 11, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi projatelju, drago mi je da si 3000-ti clan, spremio sam poklon za 3000-og clana ali si nam trenutno nedostupan sto znaci da ces biti moj gost kada dodjes u nase krajeve. Poklon cu uruciti nekom drugom, ako se slazes. Tebi zelim lep boravak na ovom nasem BJB forumu. Pozdrav gordanmg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbblue 0 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Chicago.Ill Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici. A zaboravih reci zivim u Cikagu. Dolazim cesto na odmore i planiram da se vratim kuci. Nisam siguran kada ali nadam se uskoro. A sto se tice poklona, samo ga dajte nekome ko to vise zasluzuje, meni je dovoljna i vasa dobrodoslica i ako bog da mozda se sretnemo i malo druzimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav srbo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodoshao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 12, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...