ugac 1150 Napisano Avgust 29, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas postavljam za drugara koji je takođe drug član, ali mu broj postova ne dozvoljava oglašavanje. Nadam se da to ne krši pravila foruma.Motor je prodat, ali bez dela opreme i evo ga višak:- Givi trekker koferi, 3 komada (2x33l i 46l sa naslonom). Sva tri kofera sa istom bravicom. Po neka sitna ogrebotina, ali uglavnom u odličnom stanju. Cena 500 evra. - Touratech maglenke (par) kao nove. Cena 200 evra. - Mrežica fara touratech, netaknuta; 60 evra. - Produžetak zadnje kočnice - 20 evra. - Proširenje kraja ćopke - 20 evra. - Fabrička poluga menjača - 20 evra. - Karburator - 150 evra. - Fabrički auspuh - 80 evra. - Kapppa nosač zadnjeg kofera, model za afriku twin (kojim je ispravljen nagib) Cena 30 evra. - Fabrički štitnik lanca - 20 evra. - Scoit oiler veća verzija od 125 ml, pun sa tečnošću stavljen pre mesec dana, znači kao nov. Cena 100 evra. PS. Kontaktirati na br. telefona 064/2445944 Saša. Ili na mail saledjordjevic@hotmail.com za još slika u hi res. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14388 Napisano Avgust 29, 2015 Integrisan, 7815 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste maglenke na Kawasakiju, nove su 120 eur... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 29, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta ti imaš, ali ove su 136 evra po komadu.http://shop.touratech.com/additional-fog-headlight-left-honda-africa-twin-rd07.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1621 Napisano Avgust 29, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pa koliko si prodao motor kad ti koferi vrede 500 yura 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14388 Napisano Avgust 29, 2015 (promenjeno) Integrisan, 7815 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta ti imaš, ali ove su 136 evra po komadu. http://shop.touratech.com/additional-fog-headlight-left-honda-africa-twin-rd07.html Kao i sto sam napisao, imam iste. To je Hella Micro DE, kostaju ~120 eur. kako gde... To sto ste ih platili 272 evra, jebi ga, ne znam sta da vam kazem Mrezica fara 60 evra... Promenio Avgust 29, 2015 član Alekre 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 29, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Avgust 29, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta ti imaš, ali ove su 136 evra po komadu. http://shop.touratech.com/additional-fog-headlight-left-honda-africa-twin-rd07.html Kao i sto sam napisao, imam iste. To je Hella Micro DE, kostaju ~120 eur. kako gde... To sto ste ih platili 272 evra, jebi ga, ne znam sta da vam kazem Mrezica fara 60 evra... Бренд, бајо мој. Touratech... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 17, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Otišao karburator, ćopka, poluga menjača, oiler, dodatak za kočnjaju i štitnik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...