ZokiVuki 10 Napisano Septembar 25, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije dobar link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Septembar 25, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovo je.. Ja sam napravio gresku..kosulja je Oneil.. Znaci novo sa deklaracijama, nikad korisceno...ja sam je greskom kupio/dobio...velicina XL../Ja sam 183 i 75kg/ i na mene pase super. Odnazad gumiram pecat i logo da se ne izvlaci iz pantalona, i kvalitet odlican... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Septembar 26, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti je ovaj klip,bilo je par stvari koje nisam znao,iako sam dosta toga pregledao taj bas nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Septembar 29, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da klip je odlican..i na neki jednostavan nacin objasnjava sta i kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Novembar 28, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda Crf 450R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...