Jump to content

Moto Zajednica

Malo Ja malo Motori :) sve to je jedno :)

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Zdravo svima Ja sam Uros T. iz Novog Sada imam 18 god :) ove godine sam kupio xt 600e 2003 :) i usao sam u krug motorasa,pre toga sam vozio skuter 50 pa 125 :) i sad doslo vreme,inace sam dosta lud i divlji tako da za mene R ne preporucujem :).Hteo bi da se upoznam i da sirim drugarstva :) sa svakim,a zeleo bi da upoznam i nekog duzeg ozbiljnijeg motorasa,da mi da po koji savet :).Usput interesuje me dali neko zna gde mogu da se nabave one stvarice za motor ono na patike sto se zakaci metalno pa kad baca iskre ...jako me interesuje :) gde moze da se nabavi,kako ze zove i kako se pise na engleskom.poz :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

POzdrav svima vama,carine ste najvece :) add cu vas u friendove al drugi put sad se zurim moram da palim.BladesEyeZ 

Umetnite citat

Poslao: Biker Boy 

Umetnite citat

Pozdrav i dobrodosao.Koji ce ti to djavo za patike ? mnogo gledas filmove   

Re: To me je oduvek palilo i imam zelju da nadjem to :) tako da mozda i gledam previse ali taj film bi hteo da ostvarim

Poslao: BladesEyeZ

Pozdfrav ....to ce ti napraviti neko od forumasa za 20 e 

RE: Na primer ? ? javi mi :) poz

• DR.Mr, 214 postova

Ma vishe je bilo kao shala posto kako nekome nesto treba tako se javi neko na forumu ko moze to da napravi okaci temu negde sa slikama toga moguce da moze neko da ti uradi.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja