Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 12, 2015 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Avgust 12, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan A ulaz za motor je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3494 Napisano Avgust 17, 2015 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Bio u subotu. Lepo mesto i lepa atmosfera, dobra svirka. Jedino sam imao osećaj da je sve u fazonu "da se nagrne što više para", ulaz se naplaćivao do kasno u noć, i za pešake i za motore, flašica vode 100 dinara.. Izašao sam da prošetam do grada i kad sam se vratio na ulazu je bilo "stani gde si krenuo, plaća se ulaz", tad ukapiram da i pešaci plaćaju ulaz. Na kraju su me pustili da ipak uđem, ali ne znam da li su zamislili da samo motorom možeš da izađeš i uđeš ponovo, ili ako izlaziš bez motora skineš traku sa retrovizora i zalepiš oko ruke, pokažeš upaljač koji si dobio na poklon.. Inače bend Epilog je razvalio, Yu grupa je bila klasika mada je dosta ljudi krenulo da odlazi na pola nastupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...