3styleR 11 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,mislim da je doslo vreme da naspanujem lanac kontra tegova na kawi i treba mi savet na koji nacin je najbolje to da uradim (otvaranjem dekle ili odvrtanjem srafa ispod nje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno skini deklu....i nemoj da te iznenadi ako ne bude sve u redu, jer uglavnom nije.....taj sistem balans tegova preko lanca je toliki promasaj na klr da me cudi kako su ga pustili u prodaju.... Resenje balans osovine i radilice preko zupcanika kao na klx ili xt je mnogo bolje i na njemu nema gotovo nista da se pokvari i nema nikakvog odrzavanja i stelovanja.....dok na klr stalno stelovanje,a i spaner fabricki je nikakav i slab pa hoce da pukne,a lanac cim se olabavi obrusi klizac i lancanik na radilici,koji je 60-70 evra i jako se tesko skida jer se montira na presi....lanac skup kao otrov....sem toga agregat od klr je jako dobar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno skini deklu....i nemoj da te iznenadi ako ne bude sve u redu, jer uglavnom nije.....taj sistem balans tegova preko lanca je toliki promasaj na klr da me cudi kako su ga pustili u prodaju.... Resenje balans osovine i radilice preko zupcanika kao na klx ili xt je mnogo bolje i na njemu nema gotovo nista da se pokvari i nema nikakvog odrzavanja i stelovanja.....dok na klr stalno stelovanje,a i spaner fabricki je nikakav i slab pa hoce da pukne,a lanac cim se olabavi obrusi klizac i lancanik na radilici,koji je 60-70 evra i jako se tesko skida jer se montira na presi....lanac skup kao otrov....sem toga agregat od klr je jako dobar... To sa skidanjem dekle cu da prepustim majstoru... Hvala ti na sadrzajnom odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlučiš sam da radiš tu sam da pomognem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlučiš sam da radiš tu sam da pomognem.. Bilo bi dobro da uradimo to zajedno, posto ti vec imas iskustva s' tim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 6, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ako neznas neskidaj sam...ako menjas spaner zameni i lanac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Avgust 6, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neznas neskidaj sam...ako menjas spaner zameni i lanac.. Ne bih ja tu nista menjao, samo da ga naspanujem, posto mora da se redovno spanuje da se ne bi taj lanac rasteglio i napravio haos u motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 6, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda naspanuj,ali zameni sve na vreme pre nego sto napravi neki haos.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Avgust 6, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da hocu,samo sam hteo da pitam koji je najbolji nacin za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...