MarkoTenere 24 Napisano Avgust 2, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, napokon su se sklopile kockice posle vise godina i krajem avgusta moja lepsa polovina i ja krecemo na turu Jadranskom magistralom Ruta je sledeca: Beograd-Zabljak, Virpazar(Skadarsko jezero), Kotor (dva dana), Brac (dva dana), Zadar, Rijeka (dva dana), Rovinj (dva dana), Ljubljana-Beograd. Sobzirom da sam ziveo dve godine u Kotoru, CG dobro poznajem ali dalje magistralom sam isao samo do Dubrovnika. U svakom mestu sa navedene rute smo organizovali smestaj. Svaki savet je dobro dosao, sta obici, gde stati, gde skrenuti sa puta, na koje plaze otici, gde klopati...unapred hvala na predlozima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15977 Napisano Avgust 2, 2015 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kada izadjes iz Rijeke skretanje levo za Icice i Lovran pa uz more ides do Pule i dalje za Rovinj,tesko je recima opisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2739 Napisano Avgust 3, 2015 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da skretanje za otok Mali Losinj nije bas usput al je izuzetan. U svakom slucaju srecan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Avgust 5, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes u Zadru obidji Pag. U unutrasnjosti Roski slap rijeka Krka. Blizu je i manastir Krka i Skradin. Ceste su u tom pravcu dobre i bez guzve. U Zadru ako volis pijesak idi u Zaton. Ako ti je kamenje milije onda Pinija, a ako volis urbano i blize gradu Borik. U Zadru sam rodjen pa pitaj za taj dio sta te interesuje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Avgust 5, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes u Zadru obidji Pag. U unutrasnjosti Roski slap rijeka Krka. Blizu je i manastir Krka i Skradin. Ceste su u tom pravcu dobre i bez guzve. U Zadru ako volis pijesak idi u Zaton. Ako ti je kamenje milije onda Pinija, a ako volis urbano i blize gradu Borik. U Zadru sam rodjen pa pitaj za taj dio sta te interesuje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 6, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan sad si me dao u dilemu.... iso bi i ja sa zenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2739 Napisano Avgust 6, 2015 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan sad si me dao u dilemu.... iso bi i ja sa zenom I ja I ja ali ne sa svojom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 6, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan sad si me dao u dilemu.... iso bi i ja sa zenom I ja I ja ali ne sa svojom ovo ti uopste nije losa ideja pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 7, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bitange jedne dabi bitange, dabogda vam suce bilo svo vrjeme i temperatura stalno 23, 25 stupnjeva pa da vidite kako je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 7, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan bitange jedne dabi bitange, dabogda vam suce bilo svo vrjeme i temperatura stalno 23, 25 stupnjeva pa da vidite kako je to. Auu, koja kletva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15977 Napisano Avgust 7, 2015 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan ja za 2 sata idem na Taru a on tako Mi koji nismo trenutno u mogucnosti da pocastimo bronhije borovinom ocekujemo neku lepu slicicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11731 Napisano Avgust 10, 2015 Drug član, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Lepu si turu zamislio. i meni je u planu krajem Avgusta odlazak do Pule kod drugara. Malo me brine ove godine politicka situacija. Ovi govnari politicari opet igraju na kartu nacionalizma i sovinizma pa nebi bilo lose malo i sa tog aspekta isplanirati rutu putovanja. Svaka info od nekoga ko je ovih dana bio u tim krajevima bi dobro dosla, da mozda eventualno malo korigujes destinacije. Sto se tice Istre znam da je sve ok, kao i Slovenija. Ne znam ovaj srednji deo Jadrana, tacnije Dalmacija ( Sibenik, Split ) kako stoje stvari. Ne bih da paranoisem, ali BG tablica zna da bude nezgodan detalj na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 10, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da skretanje za otok Mali Losinj nije bas usput al je izuzetan. U svakom slucaju srecan put. ne slušaj ga, pašceš u more. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11731 Napisano Avgust 18, 2015 Drug član, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Da ozivim malo temu. Jel bio neko u navedenim mestima ovih dana,kakva su iskustva i preporuke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Avgust 19, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo na Bracu idem prema ruti koju sam naveo na pocetku i odusevljen sam Po CG sam vozio ranije vise puta ali voznja preko Durmitora uvek iznova odusevljava. Jadranska do Makarske je fenomenalna ali prilicno je opterecena saobracajem. Za sad po Bracu sam vozio od Sumartina do Supetara i put je odlican, brze, spore krivine se redjaju jedna za drugom. Sutra istrazujemo dalje po Bracu u par navrata nas je uhvatila kisa ali PR3 i kisnjak maksimalno rade posao. Ako te nesto vise zanima pisi, pa kad budem pri wifi pisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hrundi 64 Napisano Septembar 1, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Proveo sam 5 nedelja u HR u julu i avgustu, sutra idem opet. Nikakvih problema nema, ne brini.Što se tiče puteva, magistrala je zakon, sad je malo pala gužva. Najinteresantniji deo magistrale je pod Velebitom iako se isplati svalkako otići na Severni Velebit (najmlađi nacionalni park). Od ostrva Hvar, trajektom od Drvenika do Sućurja i posle od Starigrada do Splita, Pag (u dolasku most i u odlasku trajekt Prizna-Žigljen) a ako hoćeš da se stvarno odmoriš i nauživaš Dugi Otok (trajekt iz Zadra za Bršanj, jedina linija, vraćaš se istim putem ali isplati se). Puno drugog ima lepog ali ili je daleko ili nije usput ili nije za motor (npr. Lastovo je savršeno ali premalo, sve obiđeš za 2 dana a cena trajekta nije zanemarljiva). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...