michelangelo 113 Napisano Jul 20, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu iz naslova.Velicina je M. Stara je par meseci Ja sam je uzeo od PerlX-a, bila na jednoj voznji kod mene i stoji mi u sobi. Razlog prodaje je sto mi ne lezi.Stanje je stvarno kao novo, prethodni vlasnik je to pickao i lickao. Ostecenja nema. Ima jednu tacku od super lepka, blizu mesta gde naleze vizir ali ona ne smeta, niti je fizicki posebno vidljiva. PerlX je takvu dobio novu i nije je skidao, a ni ja nisam hteo da se mlatim sa tim.Moze se pogledati i probati u Beogradu.Sto se tice cene-120 evra za drugare koji su raspolozeni za cenkanje.100 evra kome se kaciga svidi i odluci da je nosi.Kontakt:064/250-1998, Marko; 064/007-0099, Marjan. Ako sam nesto izostavio, ili vas zanima-ne ustrucavajte se da pitate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Avgust 11, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga prodata, moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...