mrle 8667 Napisano Mart 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan poslednji snimci u glavnoj ulici u Barandi gde se nalazi kuca i snima serija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Mart 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a onda klopa po preporuci u kafani "Boba" u Opovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Mart 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a sada malo ja i bjb i pripreme za polazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Mart 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nesto me izbacivalo pa sam ponovio post, a ne umem da obrisem, hteo sam ovo da stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 19, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Je*esh ti to...Mrle,zovi sledeci put! Ti izgleda jedini znash shta radish!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan MRLE CARE HVALA PUNO NA SLIKAMA I IZVEŠTAJU !!! Vidi se da vam je bilo lepo, a za klopu mislim da nema potrebe komentarisati ! Ako nije tajna koliko vas je izašao "VOZ" (Tesna koža i Šojitj) - koliko vidim tu je Karađorđeva, Bečka, Ćevapi,... Pozdrav za tebe i društvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Mart 19, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ovoliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa Duletovim kubom, gde su silne Ukrajinke, Ruskinje, Moldavke i ostale "poslovne pratkinje" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Mart 19, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan samo za sci-ja.... Na vratima pise "brisi noge" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan a onda klopa po preporuci u kafani "Boba" u Opovu Nemate vi pojma...mogli ste lepo pojesti nesto u McDonald'su i bog da vas vidi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Mi jedemo samo zdravu hranu, nece se trujemo po Mekdonaldsima ;D Preferiramo istok, Ruskinje Moldavke, Rumunke i sl..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A McDonalds da je valjao ne bi ga nezadovoljne musterije demolirale onomad.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan A sto nas otkucavas ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala care ! Klopa je super ali zapelo mi za oči 7 čašica rakije, pola litre piva i 1 loza Mada kada se podeli na vas 4 ne ispadne puno. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Nekako bas u to vreme: ispred Tozine kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...