drs 16170 Napisano Jul 17, 2015 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=_ZueHaDP4hU#t=101 *********************************************************************** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 17, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Droga Portoroz... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 17, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ovaj je ocigledno pod necim, kada je na zemlji pogledaj mu samo oci . lik je ispravno postupio, verujem da bi ovde vecina nas od njega ostavila mrlju samo za ovako nesto.... Inace... Pre 2 godine sam imao slican problem... Tu kod mene u gradu na semaforu ima 3 trake jedna za levo srednja i desna za pravo. BIlo je po 4-5 automobila ispred mene u svim trakama. Pali se zeleno svi prolaze sem coveka ispred mene i tipa u jugicu desno od njega, pricali su tu. Ja svirnem, tu me lik napusi i pokaze srednjaka, tu iskuliram zaobidjem i prodjem, dok on nastavi da prica. Posle jedno 200-300 metara pesacki prelaz dok prolazili pesacki mala kolona se napravi i lik tu naglo koci pored mene zamalo da me zakaci i pocinje da mi se cepi u fazonu znas ti ko sam ja i pocinje psovanje. TU ja iskuliram pitam u cemu je problem i onda nastavi napusavanje i prica kako sam ga iseko . Ja fino i kulturno kazem da nastavi svojim putem jer vec pucam po savovima i on tu nastavi sve po spisku, i ja vec puknem i oteram u tri lepe. I sad tu lik pukne ( inace ima 50-55 godina) i pocne da nabija gas da me udari, sva sreca nije mogo da makne od auta ispred ni milimetar . Ja ga lepo oteram u tri lepe potkacim mu retrovizor i nastavim dalje, a on nastavi da me jurca kolima.... Da skractim pricu nabijem malo gas pobegnem od budale i tu se prica zavrsava... 2-3 puta nakon toga mi nailazio u susret i cimao me kolima tipa da predje iz suprotne trake direktno u mene sto sam samo kulirao cim sam video dete malo da sedi pozadi.... Redovno ima ovakvih idiota ali protiv toga ne mozes nista... da mozes nesto psihijatrije bi bile pune..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj pobego iz gospodara prstenova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 19, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://i48.tinypic.com/2aj100l.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5300 Napisano Jul 20, 2015 Pana, 526 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Odma u ludaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokiju 1 Napisano Jul 20, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: beograd Motocikl: FZ6n `05 Prijavi odgovor kao problematičan bravo za lika... ne znam kako se batica ovako iskulirao, i kako je uspeo ovako dobro da reaguje... da sam ja ovo bio verovatno bi ga unakazio, posebno od trenutka kad je cevali gurnuo devojku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan al sto ga je zbunio logikom nakon sto ga je oborio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...