pitans 390 Napisano Jul 15, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moto pantalone koje smo žena i ja obukli samo na jednom putovanju do Budimpešte...(i to u jednom pravcu!) Prodajem ih iz razloga što su pretople za leto a ja jedino leti vozim... Znači neoštećene, kompletne, kao nove...kupili smo ih u Pegazu u Zemunu pre par godina... Slede slike kako stoje na meni i ženi.. Muške marke Akito veličine L, protektori na kolenima, ide i dodatna postava koja se skida cena: 70eur Ja imam 88kg i visok sam 183cm Ženske marke Duchinni,veličine XS, protektori na kolenima i na butinama cena: 50eur Žena ima 55kg i visoka je 164cm Moguća je i proba po želji u Novom Sadu kontakt: 065/83-85-027 Vlada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 7, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Cena dole: Muške 60 eur Ženske 40 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 17, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan bump Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 8, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo i novih cena: Muške 55 eur Ženske 35 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 22, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam: Muške su u obimu struka 94 cm. Ženske su u obimu struka 82-83 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 23, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 1, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan može lock ili brisanje...odustajem od prodaje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...