milje80 362 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, sredinom augusta supruga i ja idemo na Palic. Na žalost ne možemo "ukrasti" više od 3 dana jer smo već imali dva duža putovanja ove godine. Godišnjica braka nam je pa malo da pobjegnemo od klinaca. Trebaju mi savjeti šta uklopiti u taj period (na Paliću sam oko 13.00 zatim imam cijeli dan i odlazim slijedeći dan oko 10.00). Put sam već isplanirao iz Banjaluke na Osjek i povratak preko Novog Sada.... znači interesuje me prije svega gdje otići dok sam tamo, preporuke za vinarije, restoran. Nismo bili ranije na Palicu... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 15, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Evo imaš ovde neke znamenitosti http://www.palicinfo.com/index.php/turisticka-ponuda-i-desavanja/kulturna-ruta-znamenitosti?limitstart=0 Već kad ste tamo možete i u zoo vrt. Nije Palić ništa specijalno ali promena zna da prija. Kao lokalac mogu da dodam da sam imao lepe trenutke na Palicu a isto tako sam mu video i ruznu stranu i propadanje. Život je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 16, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Na palicu nema gde da potrosis jedno popodne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda tako crno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Avgust 7, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Utvrdili smo rutu, ipak idemo preko Pečuja i Segedina. Nisam vozio tim putem (vidio samputopise o Pečuju i Segedinu pa imam dovoljno informacija) ali sam put Pečuj-Baja-Segedin na šta liči? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...