Hacky 833 Napisano Jul 10, 2015 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov kupujem TDM 900, ponude ovde ili na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jul 13, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Druze sta bi , nadje li neki TDM 900 ? Ja isto trazim nekog TDM 900 ili V Stroma, zapravo trenutno nisam u srbi tako da aktivno krecem tek negde sredinom ili krajem avgusta ,sad samo pratim cene i ponudu . Ali nekako imam utisak da su TDM ovi bar ovi na internet oglasima bas precenjeni. Ima 1 2009 god u ekstra stanju i lik trazi za njega 6200 pa mislim koliko god da je dobar to je motor sa 6 a za neki mesec 7 god. Zapravo ista situacija je i sa V-Stromom ljudi traze skoro pa koliko su platili pre 8-9 god . Jedino realno ima Versysa a on mi opet deluje mali za neka duza putovanja u dvoje. Pozz . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Jul 13, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov kupujem TDM 900, ponude ovde ili na PP. Dobar izbor, ali je realno da su nam precenjeni Pogledaj diskove i ostalo... diskovi su po 150 €, a napred ih ima 2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jul 15, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan ''ima 1 2009 god u ekstra stanju i lik trazi za njega 6200 pa mislim koliko god da je dobar to je motor sa 6 a za neki mesec 7 god.'' a nov kosta 7700 sa abs-om,sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Denis Vladimirci064/2026475,ima korektnog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ''ima 1 2009 god u ekstra stanju i lik trazi za njega 6200 pa mislim koliko god da je dobar to je motor sa 6 a za neki mesec 7 god.'' a nov kosta 7700 sa abs-om,sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zbuni me sad na trenutak. Ti verovatno mislis na V-STROM da je 7700e YAMAHA TDM 900 koliko ja znam nema vise da se kupi nova . Sto se tice mene u uzi izbor je ipak uspeo da prodje i VERSYS 650 . Vidim da su ljudi i sa njim prezadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imas jos uvek da kupis novu Tdm 900,bila je ove godine na sajmu,info Platner BG ili Barel Nis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jul 16, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan slusaj majstor Pera,on je yamahin tata...a tdm mu je posebna kategorija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1447 Napisano Jul 16, 2015 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Denis Vladimirci064/2026475,ima korektnog! Slušaj majstor Peru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jul 17, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da imam tu informaciju , mislio sam da ih nema odavno. Isto je dobro znati da ako kupim TDM imam maistora u komsiluku , posto verovatno nece pasti taj nov nikako . Voleo bih naci nekog mladjeg TDM 900 sa manjim km ali sad kako stoje stvari samo 1 na oglasima i to cena jos malo pa ko nov. Zato sam sve vise i poceo da gledam Stroma i Versysa jel TDM nigde . Zar ih stvarno ima toliko malo kod nas ili ih niko ne prodaje ? Mislim na novija godista 2005 pa mladje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 17, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor TDM pa niko ne prodaje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 833 Napisano Jul 17, 2015 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina se stopira do daljeg Hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jul 17, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor TDM pa niko ne prodaje Verovatno ima i toga. Ali dobro ja ne zurim pa valjda sad kad prodje sezona mozda ih bude malo vise. Nadam se po nekoj realnoj ceni. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 18, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/6723416/yamaha-tdm-900 ovaj nije skup,jes ga gledao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/6723416/yamaha-tdm-900 ovaj nije skup,jes ga gledao... Video sam je , potrosih sav internet na telefonu na oglase ,ova mi nesto sarena , sigurno lupan prednji deo . Ja ne bezim da dam neku cifru pristojnu za TDM 900 ali bih voleo da dude 2005+ i da joj se zna istorija . Mislim da bude od prvog vlasnika. Ebg mislim da bi za do 4000 morala da ima neka takva. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/6723416/yamaha-tdm-900 ovaj nije skup,jes ga gledao... Video sam je , potrosih sav internet na telefonu na oglase ,ova mi nesto sarena , sigurno lupan prednji deo . Ja ne bezim da dam neku cifru pristojnu za TDM 900 ali bih voleo da dude 2005+ i da joj se zna istorija . Mislim da bude od prvog vlasnika. Ebg mislim da bi za do 4000 morala da ima neka takva. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Mislim realno ako je nova 7700e pa koliko vredi 6-7-8god stara ? Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zbuni me sad na trenutak. Ti verovatno mislis na V-STROM da je 7700e YAMAHA TDM 900 koliko ja znam nema vise da se kupi nova . Sto se tice mene u uzi izbor je ipak uspeo da prodje i VERSYS 650 . Vidim da su ljudi i sa njim prezadovoljni. Na sajmu nov TDM900 bio 7.990 E. Ako si zapeo, vredi se strpeti. V-Strom trenutno oko 7.000 sa ABS-om. Na sajtovima domacih trgovaca imas cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 18, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Veeruj mi,posle nase 850-ice,uzeli smo 900-ticu,i imali je 3 meseca.TakoDosadanMotor,to bi brzo ukapirao.Ja ti zaista preporucujem Fazera 1000.Jednostavno posle tog motora sve je dosadno.Udoban za touring,mozes ga peglas jer on i jeste R-ina,off-roud lagani bez ikakvih problema...Zvuk,ubrzanje,obaranje...Mislim znam da je off teme,ali eto predlog od nekoga ko je konzumirao TDM-ove.Bez da se ljute TDM-asi moji bivsi,ovo je samo moj licni utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jul 20, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Veeruj mi,posle nase 850-ice,uzeli smo 900-ticu,i imali je 3 meseca.TakoDosadanMotor,to bi brzo ukapirao.Ja ti zaista preporucujem Fazera 1000.Jednostavno posle tog motora sve je dosadno.Udoban za touring,mozes ga peglas jer on i jeste R-ina,off-roud lagani bez ikakvih problema...Zvuk,ubrzanje,obaranje...Mislim znam da je off teme,ali eto predlog od nekoga ko je konzumirao TDM-ove.Bez da se ljute TDM-asi moji bivsi,ovo je samo moj licni utisak. Hvala tebi na sugesti verujem da je od srca , ali ja nisam na motoru vec neko vreme mada i pre su bili enduri jednocilindrqsi kad je doslo vreme da sam mogao kupiti nesto ozbiljno ja probam CBR 1000RR i skontam da ja neznam da se kontrolisem na takvom motoru i odustanem od 4cilindra zapravo od tad i nisam na motoru . E sad izbegavam takve motore jel se plasim da se nenavucem na to . Kontam da bi posle ovih pomenutih verovatno isao na nesto jace ali ostao na 2 cilindra . Mislim da bi me naredne 2-3 god zadovoljio neki TDM mozda cak i Versys jedino se plasim dali na Versysu ima mesta za mene i Zenu na neki put od recimo 300-500 km po danu sto narqvno nebi bilo vise od 2-3 puta godisnje, inace ona jedva ima 50kg i ja oko 100kg. Inace Yamahu Fazera 1000 vozi ortak i bas ovih dana idem kod njega da je malo poteram . Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 20, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan E bas ni javi utiske.Na Versusu ste komotni vas dvoje,ne brini uopste(probali ja i zence)ali uzbrdo se oseti puf puf-pant pant...:)no nista strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jul 20, 2015 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan update: Taj TDM za 7700€ o kome pričate je bio poslednji primerak. Motor je stajao dugo u salonu i na kraju je prodat po toj ceni. inače poslednja cena TDM 900 ( dok se proizvodio) je bila nešto ispod 10000€. Tako da u svakom slučaju nov TDM 900 više ne postoji a pogotovo ne po toj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...