Jump to content

Moto Zajednica

GUMA 180/55-17

Recommended Posts

• Drug član, 1484 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Kupio bih ili primio na poklon gumu (zadnju, spoljnu) u dimenziji 180/55-17.

Pozeljno i gotovo obavezno bi bilo da je Sport-Touring, tj da se nece istopiti u par voznji, i da moze pregaziti nekoliko meseci, do zavrsetka sezone.

Drugi uslov je da je u sto boljem stanju.

I treci, ali ne manje bitan uslov je da bude sto povoljnija cena.

Ne mora biti najsvezijeg DOT-a, posto ce se u svakom slucaju potrositi ove sezone, pa nece biti vremena da dogodine prestari. :-)

Ukoliko neko ima nesto sto mu pravi dzumbus po coskovima, a odgovara opisanom, ponudite ovde, na pp ili na tel.

Nenad Kladovo

063/80-90-314

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Svrati..Ako odgovara na poklon???

Ovih dana sam leteo tim krajem vise puta, ali samo leteo i proletao. Sinoc i nocas npr... Eto me opet uskoro, pa se vidimo sigurno.

Pronadjena, i kupljena Road Atack. A kao pravi prodavac, bivsi vlasnik mi je upario i prodao i prednju isti model.

Za koji ce mi moj i prednja, nemam pojma, ali nisam mogao da odolim a da ih ne pazarim u paketu... :neznam:

...Tako da potraznja vise nije aktuelna.

PS. Peco, Care, hvala na ponudi!!! :care:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja