feelgod 225 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem lonac u korektnom stanju sa precnikom ulazne cevi Fi50, ja sam ga uzeo da bi ga budzio na Super Tenere ali je ona jako brzo otisla od mene. Nakon sto sam ga uzeo, otvorio sam ga i zamenio kompletno sve iznutrice ali ga nisam ponovo nitovao da bih mogao da ga sto lakse sredim za Tenere, tako da ce to i nekome ko ga uzme olaksati zivot sa montazom da ne mora nista da rasklapa. Zvuk mu je bio jako dobar a sada mislim da ce biti dosta tisi ali i dalje grlen jer je protocan. Poseduje i originalnu selnu kao i bakarni reducir za granu za YZF 750 i fabricki sraf sa Yamaha-e. Cena za pocetak 30E, kontakt na PP ili 062/21-40-60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10470 Napisano Jun 28, 2015 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koje su mu dimenzije, duzina i sirina samo topa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fi 100mm, duzina 420mm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 28, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da l' bi ovo moglo da se zbudži na klx-a ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je dimenzija topa OK cevka moze da se budza sigurno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 28, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju ja bih da ga zapljunem do sutra, dok ne proverim da li odgovara ... ako nije problem ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam bio u kontaktu preko PP sa deckom sinoc koji ga je uzeo malopre, hvala ti na interesovanju svakako. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 29, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan OK, Nema na čemu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...