Vićsa 57 Napisano Jun 17, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na kupujem/prodajem jaknu koju bih kupio, ali mi je cena sumnjiva. Ako nije problem, bacite pogled i posavetujte me da li bi trebalo da se čuvam nečega. Hvala http://www.kupujemprodajem.com/Moto-jakna-DAINESE-VR-46-Najpovoljnije-23153008-oglas.htm?filter_id=21060022 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Isaka u Mass dole u podrum pa pogledaj istu takvu. Cena je negde oko 30.000 Tako da dobro je pogledaj i pregledaj, pa pogledaj ovu sto hoces da kupis. Taj oglas na KP stoji dugo, verujem da tip ima dosta takvih jakni. Mozda su ispale iz neke prikolice Po meni ta na slici sa KP je ista kao i ove u MASS-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ja klincu,ima je vec jedno godinu ipo dana,perfect,fenomenalno reflektujuca zuta boja u mraku.Slobodno uzmi.Covek drzi radnju u Zarkovu,ima svasta nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Jun 17, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ako nije problem, vidi sa podmlatkom da li ima onaj rajsfešlus za povezivanje sa pantalonama. Hvala Familijarno vozite bele motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Beli nego sta... Nema rajsferslus jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Jun 17, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Toga sam se i plašio... Na Revzilinom opisu kažu da ima. Overiću mass prvo, za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,dobro pogledaj i uporedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Nije original ako je to bilo pitanje, u to nemoj da sumnjas uopste. Svako bira za sebe ali ja bih za te pare pre kupio neki originalni jeftiniji brend jer ipak je to tehnicka garderoba koja treba da te sacuva u slucaju pada. Isto bih rezonovao i prilikom izbora ski opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Jun 18, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Bitan mi je taj rajsfešlus. Sve pada u vodu ako njega nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 18, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Taj detalj se da napraviti kod snajdera za 500 kinti. ako je samo tu problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/2015-Rossi-VR-46-F1-men-professional-race-Racing-Suits-Oxford-nylon-motorcycle-jackets-moto-jaqueta/32309029819.html?spm=2114.32010308.4.164.6dPB1O Meni lici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To i ja htedoh da kazem, da je verovatno Aliexpress varijanta... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan jakna je nesumljivo sa alija ali mene interesuje ima li neko iskustva sa tom zastitnom opremom sa alija ili kakvog je kvaliteta pomenuta jakna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A i mene to zanima , stiklirao sam tamo par komada ali ne volim na "slepo" konfekciju . Na oko lepo izgledaju . Ostavio sam link cisto da zna odakle je (verovatno) nabavljaju , da se ne lozi da je original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...