red_alert 16 Napisano Jun 15, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko nekog majstora u Nisu koj sredjuje karburatore ,malo mi tezak na paljenju ,,moj broj je 0658468574 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Jun 15, 2015 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Imaš Sašu iz Niša... STS Racing ako se ne varam... znam da je radio par 9-ki i da su ljudi bili zadovoljni.....064/12-86-963 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 20, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan opravio heheh crka mi jedna svecica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...