BJEKIC 0 Napisano Mart 6, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: BEOGRAD (SPA) Motocikl: vf500f Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me da li u beogradu postoji auto skola koja ima svoj motor za polaganje? bilo bi logicno da ima posto ima u valjevu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 6, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Bila je skoro tema sad ce neko da ti baci link ja ne mogu da pronadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Mart 6, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta skola, izmedju ostalih i moja. Informacije na tel. 011-319-03-24 ili 011-318-25-24. Imas puno postova o svemu sto ti treba, ovde na forumu, pod imenom KONACAN VODIC ZA POLAGANJE "A" KATEGORIJE. Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...