Djole99 5 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vasa iskustva sa ovim motorom iskljucivo ovaj model i sta kazete kako vam se cini ovaj sa oglasa i da li vredi 850e ? http://www.polovniautomobili.com/motori/6151045/aprilia-rs125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 9, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao taj motor, i iskustva su mi jako losa sa njim, imao sam konstantan problem sa karburatorom koji niko od servisera nije dugotrajno mogao da resi, sto se tice delova poskupi, ide kao nevreme ali i trosi od 6 do 12l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Okej,ima jos neko neka iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Jun 10, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan I sta mislite da li je ipak bolje uzeti kymco quannon 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan zna li nekooo?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...