YoungBiker46 0 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, planiram sa kupovinom prvog motora veceg sa brzinama jer mi je skuter dosadio, imam 16, punom 17 godina u avgustu i sledece leto punim 18 pa sam tad planirao uzeti ninju.. Naime, interesuje me ima li neko iskustva sa njim, kakvo misljenje imate o njemu i da li bi mi odgovarao sa mojim oko 180cm +- i kilaze izmedju 60-70kg? Do tad cu jos dobiti na visini i kilazi sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 8, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan 250r je dobar i ljep motor, ali malen, a to će tek doći do izražaja sa nekim preko metar i osamdeset na njemu. Bojim se da će ti zbog toga biti neudoban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YoungBiker46 0 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis o mojoj tezini? Nisam bas nesto krupan i tezak? Da li mogu imati dobru kontrolu u krivinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan ZZR je slican motor sa Ninjom i knap sam sa visinom od 181cm. Imam oko 75kg, nema tu sta da zadrzavas po krivinama, lepo vozis po gradu, na stazu izaces ako hoces da se izivljavas Dobar motor, razmisljao sam da uzmem 600cm3 ali jos nisam spreman za vece i ne vidim svrhu jakih motora u gradskoj voznji. Nije udoban za dug put, pogotovo sa suvozacem jer suvozac stalno klizi i nabija te na rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YoungBiker46 0 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci, razmislicu, ali citao sam po forumima i dosta ljudi kaze da je dobar motor za pocetnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 10, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis o mojoj tezini? Nisam bas nesto krupan i tezak? Da li mogu imati dobru kontrolu u krivinama? Kakvu ćeš kontrolu imati u krivinama zavisi isključivo od tvog vozačkog umjeća, ne tjelesne građe, a vozačko umjeće se usavršava sa iskustvom. Motor je odličan za početnika, jer je generalno pitom, a zube će pokazati tek kada se dobro navije gas, ali te neće ujest osim ako se ne glupiraš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YoungBiker46 0 Napisano Jun 10, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, definitivno izabrao sam njega, videcu da ga kupim sto pre da se uvezbavam po ulicama gde nema plavih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...