Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 7, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi, ako ko ima samo tijelo slavine goriva TDM-a 850 ili drugog Yamahinog motocikla sa istom slavinom, posto se na mojoj slavini ( tijelu ) pojeo navoj za pricvrscenje na ram. Ovakva slavina je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam je,ali popravi tvoju,ubaci reducir! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde http://www.olx.ba/artikal/16634429/dijelovi-yamaha-tdm-850-motor-komplet-u-dijelovima/ ja kupio u maju far od covjeka tad je jos imao slavinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Neko seoce pored Prnjavora zaboravih kako se zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 8, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde http://www.olx.ba/artikal/16634429/dijelovi-yamaha-tdm-850-motor-komplet-u-dijelovima/ ja kupio u maju far od covjeka tad je jos imao slavinu Slika na mom oglasu je uzeta sa tog oglasa olx pik.ba i poslao sam covjeku poruku, pa cekam odgovor. Ali bi najradije uzeo od nekog nekompletu, pokvarenu slavinu samo zbog tijela sa ispravnim navojem za pricvrscenje. Edit: Prodavac iz Prnjavora ne zna hoce li prodati slavinu ili ostaviti sebi za FZR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...