DaNiro 50 Napisano Maj 27, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim AGV Pistu, vidim da je svuda na netu hvale, ali buduci da je to ogromna investicija htedoh da vidim da li neko ovde ima bilo kakvo iskustvo sa njom pa da udeli neki savet. Imam vec K3 SV i zadovoljan sam za sada jedini problem mi je sto je bucna pri vecim brzinama pa otuda se i odlucih da se raspitam zaa ovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 27, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Na tom motoru sve su kacige bucne. Cepove u usi i ona od 100 evra ce ti biti vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Maj 28, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam pistu pre par dana, dopada mi se bas i udobnija mi je od ove moje trenutne. Izgleda ce sama zelja da presudi a ne funkcionalnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Live to ride 5 Napisano Avgust 16, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki V-Strom DL1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan po mnogima jedna od najboljih AGV Pista GP carbon project 46 i Guy Martin replica ...Ko ima para i kome se sviđa neće da pogreši (naravno ko je spreman da pljune 850-1000e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 16, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da imam love ne bih razmisljao, kaciga je perverzija. Ako te srce vuce i imas suske uzimaj bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan agv se pravi u kini. ne kazem da su lose samo razmisli o jos nekim opcijama. kad sam kupovao bio sam u pesti da probam SHOEI, ARAI, AGV i tako stekao utisak sta mi najvise odgovara. mislim da bi i ti trebao isto da uradis. pored toga probaj i SCHUBERTH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minjans 12 Napisano Novembar 23, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Gsx r1000 l1 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam je i prodao posle dva meseca.kaciga ne vredi te pare.vizir magli,pogotovo ako je hladnije,isto tako zakljucavanje vizira je lose.treba da skines rukavice da bih ga podigao.a i unutrasnjost mi se ne svidja i brzo se iscupka.tako da ko zeli da da 1000e za kacigu po meni bolje da potrazi nesto drugo.ova je estetski lepa.i to sto je carbonska a sve ostalo ne vredi te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minjans 12 Napisano Novembar 23, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Gsx r1000 l1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovaj model sam ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Novembar 23, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno ne postoji nijedna kaciga koja vrijedi 1000 eura, ali Bože moj, šta još danas vrijedi svoje cijene.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minjans 12 Napisano Novembar 23, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Gsx r1000 l1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam napisao iz razloga da ako neko razmislja da uzme ovu kacigu da shvati da da za dosta manje para moze da se kupi bolja kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...