Brka 2 Napisano April 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Najzanimljivije stvari su u video file-u tako da ne mogu da postavim ovde ali evo par slika ( od 176 :wink: ) cisto za one koji nisu bili: Poplavljena Smederevska tvrdjava: Defile: I naravno, Mladenovcani: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 1, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio....Usput ' date='u mimo hodu sreo 10 tak BJBikersa. Video sam Pabla,Vidaka, Sukija,Vira...itd. Sve u svemu, nije loshe...samo vetar@#$%!!!!Na skupu bio sa Ernestom i ostalim Arhangelima koje ovom prilikom i pozdravljam Zadovoljan sam...POCHELO JEEEEEE[/quote'] Pozdrav i tebi brate! Ajde okaci onu nasu sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9843 Napisano Maj 1, 2006 Drug član, 4450 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan [/b]Pa vidi se ko je Gazda :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 1, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio....Usput ' date='u mimo hodu sreo 10 tak BJBikersa. Video sam Pabla,Vidaka, Sukija,Vira...itd. Sve u svemu, nije loshe...samo vetar@#$%!!!!Na skupu bio sa Ernestom i ostalim Arhangelima koje ovom prilikom i pozdravljam Zadovoljan sam...POCHELO JEEEEEE[/quote'] Pozdrav i tebi brate! Ajde okaci onu nasu sliku! Evo,evo.... Evo josh nekih interesantnih : Upoznao sam i James Bond-a: I na kraju, Ova pobedjuje,sigurno!!! [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 1, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan [/b]Pa vidi se ko je Gazda :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 1, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan tek sad ludim kad vidim sta sam propustio,ja sam skoknuo kolima u smederevo i stigao sam na skup negde oko pola jedan uvece,bilo je tako hladno i jako malo ljudi,a sve ukupno oko 40 motora,mozda je i to velika cifra :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metal4ever 0 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Slo Kranj Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima zna li neko iz Smedereva Bobana Brankovièa.Znam mu staru adresu iz Juge i bila je Foèanska 81.Metalac od glave do pete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima zna li neko iz Smedereva Bobana Brankovièa.Znam mu staru adresu iz Juge i bila je Foèanska 81.Metalac od glave do pete. A ti Alesa Filipcica '65 godiste, u vojsci se nije bas videlo koje je muzicke provinijencije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metal4ever 0 Napisano Octobar 20, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Slo Kranj Prijavi odgovor kao problematičan Aleš Filipèiè dali je iz Kranja,možda znaš adresu? :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...