zoka banja luka 0 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ekipo otišao sam u bajk penziju s 44 godine. Mašala....S endurki sam prešao na beverlija i to 500-tku. E sad da Vas pitam nešto što me buni i što svako tumači na svoj način. Zanima me kako se pravilno mjeri razina ulja? DA LI SE MJERAČ SAMO PRISLONI ILI SE ZAVRĆE DO KRAJA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Maj 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zoko dobrodošao na ove stranice. Ovaj deo foruma služi samo da se predstaviš i napišeš par reči o sebi. Za sve ostalo imaš odgovarajuće podforume, u tvom slučaju podforum Maxiscooteri pa tamo nađi temu o modelu Beverly 500 i pitaj šta te zanima. A pošto si nov: merač se zavrne do kraja dok je motor na centralnom nogaru i kad se odvrne, proveri se nivo ulja u agragatu Za sve ostalo vidimo se u MAXI podforumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoka banja luka 0 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem bracika. 99,9% sam bio siguran u to ali dva- tri vrsna skuter majstora su me navela na ovaj čin, da potražim pomoć u tuđini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ihhhh, tudjini? Ja ne dozivljavam Banja Luku kao starani grad. Pozdrav i dobro nam dosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoka banja luka 0 Napisano Maj 16, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ihhhh, tudjini? Ja ne dozivljavam Banja Luku kao starani grad. Pozdrav i dobro nam dosao. Ma to sam rekao figurativno brale moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...