snupi 0 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: yamaha majesty 250. 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Pomozite mi ako neko zna. Treba mi naslon za suvozaca. Yamaha majesty 250ccm. 2002 godina. Nemogu da nađem nigdje. Hvala svima koji odvoje vrijeme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čoveče zašto tri teme??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Maj 7, 2015 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega, dobrodosao na ove stranice pogledacu sutra za naslon, pa ako ima kojim slucajem, javljam ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snupi 0 Napisano Maj 10, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: yamaha majesty 250. 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na susretljivosti. Jos jednom izvinjavam se svima prvi put mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...