Surb 66 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi treba pomoc u Beogradu. Dosao sam kolima u Beograd Hyundai accent 1.3 . Pukla mi je viljuska i treba mi neko ko zna da zavari viljusku da bih mogao da se vratim kuci. Ako neko zna nekog varioca neka javi. Ne mora da bude automehanicar, samo da zna da vari. Nalazim se u blizini kineza. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 2, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nađem putem gugla zavarivača u vojvođanskoj... privatnik. možda hoće čovek da dođe sad... šaljem info na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Maj 2, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ako si kod kineza, probaj da odes kod vulkanizera mihailovica. mozda on zna nekog ko moze da ti pomogne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan nađem putem gugla zavarivača u vojvođanskoj... privatnik. možda hoće čovek da dođe sad... šaljem info na pp Broj ne funkcionise. Izbaci odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si kod kineza, probaj da odes kod vulkanizera mihailovica. mozda on zna nekog ko moze da ti pomogne Neki broj ako moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Maj 2, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, nemam. Mada je sada i vec kasno, msm da ne rade u ovo vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Maj 2, 2015 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ujutro oko 8 u železniku stižem iz ns-a sa aparatom ako se ne snađeš! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi treba pomoc u Beogradu. Dosao sam kolima u Beograd Hyundai accent 1.3 . Pukla mi je viljuska i treba mi neko ko zna da zavari viljusku da bih mogao da se vratim kuci. Ako neko zna nekog varioca neka javi. Ne mora da bude automehanicar, samo da zna da vari. Nalazim se u blizini kineza. pozdrav Jel si se snasao... I moze le se skinuti viljuska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ujutro oko 8 u železniku stižem iz ns-a sa aparatom ako se ne snađeš! jedan moj drug mi je nasao nekog njegovog drugara koga treba da pozovem sutra u 9 h da vidi da li moze da mi zavari. Ako on ne moze, ako mozes posalji mi tel. Evo na slici sta je prslo. Treba nekako nesto ubaciti i zavariti samo da stignem kuci, Oko 250km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike, A viljusku ne mogu da skinem, bar ne ovde u Beogradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 2, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kako puce kao da je od kartona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Maj 2, 2015 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi vijao drugu viljusku lakse mi se cini naci i zamenu odraditi na parkingu nego to zavariti bez skidanja http://polovni-delovi.com/delovi-Hyundai-Accent-SVI-MODELI-Karoserija_261564 http://polovni-delovi.com/delovi-Hyundai-Accent-Svi-Modeli-Trap-I-Vesanje_222991 http://polovni-delovi.com/delovi-Hyundai-Accent-SVI-MODELI-Karoserija_261564 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan pozvacu sutra da vidim da li mogu da nadjem. Nezgodno je sto je nedelja i nista ne radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Varenje iste na licu mesta je gotovo neizvodivo zato sto je napeta od strane balans stangle i opruge... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 3, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kolko se ja razumem u vozila - ova viljuška nije pukla nego je istrulila . To da bi se zavarilo - trebalo bi je obložiti limom po 15-tak santimetra na svaku stranu, a i to je veliko pitanje dal bi moglo jer je verovatno korozija i to zahvatila. I da je tako zavariš - pitanje dal bi stigao kući. Bolje potraži drugu viljušku ( novu il polovnu ) - nemoj se igrati sa životom ! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 3, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjem da zovem prodavce. Ako neko ima ideju gde da nadjem polovnu viljusku neka napise. A zatm da zajedno nadjemo neki servis gde da izvrsim zamenu Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Maj 3, 2015 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka,ne vari ovo ako ti je stalo do zivota,mnogo je jeftinije a i manje glava boli ako uzmes drugu viljusku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 3, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam viljusku. Gde da u blizini bloka 70 ima majstor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 4, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se snasao?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 7, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su pokusali da mi pomognu. Sacekao ponedeljak i zamenio viljusku i ziv i zdrav dosao kuci. Hvala svima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan E zbog ovakvih situacija i jos hitnijih ona viber grupa, o kojoj smo pricali, ima smisla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...